Jump to content

H μεγαλυτερη αεροψυκτρα του πλανητη!!!

Braveheart1980

Recommended Posts

Ε ρε μαμακιες που βγαζει ο κοσμος για να παρει λεφτα...σε λιγο θα μας πουλησουν και την ψυκτρα του πυρηνικου αντιδραστηρα απο το deathstar(starwars)...llllllllloooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllll!!!!!

Tωρα που το θυμηθηκα...ρε παιδια...ακουσατε τιποτα εσεις οτι η hewlett packard εβγαλε ψυκτρα για intel xeon (για σερβερ) η οποια ειναι...μικρη τελωσπαντων...ας πουμε...μιση απο αυτο το ματσουκι πιο πανω...και οτι δουλευει με... φρεον?!?!?!?!

Συζητουσαμε με τον καθηγητη πληροφορικης μου για ψυξεις(αυτος ακουει υπερχρονισμο και νομιζει οτι του μιλανε για τον δευτερο παγκοσμιο), και αυτος πηγαινει σαν τεχνικος υπολογιστων σε εταιριες, με σερβερς κλπ κλπ...μεγαλες τεσπα. Και μου ειπε οτι τις προαλλες πηγε σε μια επειδη ηθελαν να τοποθετησουν μια ψυκτρα με φρεον σε εναν απο τους επεξργαστες xeon που εχει το μοτορι τους...μου την περιεγραψε κιολας, με τα φινακια της κλπ κλπ....αλλα με φρεον!?!?!?!

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!

Βεβαια αυτη δεν μπαινει σε κουτι γιατι και να χωραει ποιος μου λεει εμενα πως οταν σηκωσω ορθιο το κουτι δεν θα παρω το socket στο χερι????

Οπως ειπε και ο spresv αυτες οι ψυκτρες δεν θα ηταν εγκεκριμμενες αν δεν γινοταν να μπουν ορθιες...τωρα για εγγυηση...δεν θα το εμπιστευομουν γιατι...ετσι και σπασει η μοβο, αντε να τους πεισεις οτι εσπασε απο αυτο και οτι δεν εχωσες κλωτσια στο κουτι, επειδη σου εσβησε το pc πριν κανεις save στην τελευταια πιστα του σκισμ! :p (το εχει κανει φιλος μου μπροστα μου!!! :046: :p :036: )

Α δεν το ηξερα οτι ειναι εγκεκριμενες για να μπαινουν ορθιες. Παντως ειμαι περιεργος το πως παιρνουν αυτη την εγκριση...

• 3 weeks later...

Πέρα από το ότι είναι τέρας και αν τελικά δεν εμποδίζει τίποτα μέσα στο κουτί και χωράει, το βάρος της είναι σύμφωνα με την Tt 692g. Εγώ χρησιμοποιώ μια zalman η οποία ειναι 700++g και ενώ στην αρχή φοβόμουν για το βάρος, με 1+ χρονο χρήσης δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Οπότε ... τι να πω. Ούτε φτηνή είναι, και στο κάτω κάτω ποιος παίρνει τέτοιο ρίσκο... για μια τέτοια ακριβή αγορά...

Ίσως πρεπει να ρίξεις και θεμέλια από μπετό για να κρατάνε το γουρούνι αυτό και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!!! :039: :039:

Αντε και την αγοραζεις,αντε και την βαζεις ορθια το προβλημα ειναι θα δεισ καλυτερεσ θερμοκρασιεσ απο μια hyper6???Κατα την αποψη μου δεν βλεπω κανενα λογο να παρω αυτο το παλαμαρι και μετα να πρεπει να το βαλω στον ποπο μου γιατι δεν χωραει στο κουτι...

Να σας πω την αληθεια εμενα καλη μου φαινεται:D ...μαλιστα τοσο καλη ωστε δεν θα παρω μονο μια αλλα δυο.Μια για το δωματιο μου το καλοκαιρι ,να μην καιω και το aircondition ,και μια για την παραλια στην ηλιοθεραπεια συνδεοντας την στη μπαταρια του αυτοκινητου(αν την σηκωνει!!).

Έχω την 7000CU της Zalman και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Στην αρχή βέβαια σκεφτόμουν μην ξεκολίσει η M/B αλλα τελικά μια χαρά βολεύτηκε! Αυτό το τέρας στην photo τώρα είναι λίγο παρατραβηγμένο αλλα ποτέ δεν ξέρεις ποιος το χρειάζεται! Ένα καλό υδρόψυχτο έχει καμια 300αρια ευρούλια ενώ αυτό με 50 σε φτιάχνει μάγκα!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.