Jump to content

H μεγαλυτερη αεροψυκτρα του πλανητη!!!

Braveheart1980

Recommended Posts

με τις μα**κιες που πανε να πουλησουν καλα να παρεις μια SLK αλλα αυτο που ειναι οπως το κ**λι του Lex που θα το βαλεις??

Αν ειναι να δωσεις λεφτα να παρεις ενα @@ρι σαν κι αυτο καλυτερα να μην κανεις overclocking και να μεινεις με stock ψυξη ή να βαλεις νερο....

Αυτό το πράγμα σίγουρα χωράει σε ένα τυπικό κουτί; Άντε, να το κάνουν με 25εκ. ύψος να προεξέχει από το πλαϊνό παράθυρο, σαν τους μπόξερ κινητήρες στις BMW μηχανές. Θα αερίζεται πολύ καλλίτερα έτσι :101:

πραγματικα ελεοοοοοοοοοος!η μ@λ@κια μερικων ανθρωπων δεν εχει μετρο!!

Eλεος λεω και γω!

Δεν παμε να παρουμε κανα κομματι χαλκου να φτιαξουμε ενα κυβο και να το βαλουμε πανω?

Αυτο το πραγμα θα ψυχαιται μονο με κανονικο ανεμυστηρα!

Ελεος....!!!!!

Παιδιά αυτή είναι εταιρία και θέλουν να πιάσουν τις απαιτήσεις όλων των χρηστών. Πόσοι είναι που ή φοβούνται την υδρόψυξη, ή τη θεωρούν άβολη και θέλουν αέρα. Αυτό είναι μια ΠΟΛΥ καλή λύση για όσους θέλουν καλή ψύξη χωρίς τη "φασαρία" του νερού.

Σίγουρα κάποιοι που είναι έμπειροι με νερό δεν το θεωρούν φασαρία, αλλά σε αυτόυς που δεν έχουν στήσει τους φαίνεται βουνό.

δεν ειναι και τοσο ασχημο...

εγω ανησυχω για το βαρος του...

και απο τιμη καλα ειναι 52$ ,45€ δλδ περιπου

Αυτη η ψυκτρα και ολες αυτου του μεγεθους μπαινουν μονο με την μητρικη ξαπλα εκτος κουτιου.

Αλλιως, goodbye motherboard.

Σπάνια "θάβω" τα διάφορα προϊόντα που κυκλοφορούν αλλά αυτή ή "ψύκτρα" κατα την ταπεινή μου γνώμη είναι απο τα χειρότερα που έχω δει... Μπορεί να είναι άψογη στη δουλειά της (μπορεί λεμε) αλλα ειναι ΤΕΡΑΣ... Θυμίζει ταινίες επιστημονικής φαντασίας το σχήμα της :040: Είναι υπερβολικό! Θυμήθηκα ένα άλλο παράξενο προϊόν τώρα, ένα κουτί, απο το πλαίσιο που έμοιαζε με τρανσφόρμερ (και έκανε 850€). Ε ρε τι βγάζουν :) Εγώ πάντως θα φοβόμουν να τη βάλω στο κουτί μου ακόμα κ αν η μητρική ήταν ξαπλωμένη.

Εντάξει ίσως να μοιάζει τραγική αλλά για τον όγκο της ζυγίζει μόνο 692 gr. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος θα μπορούσε να καταφύγει σε τέτοια λύση και όχι στο νεράκι.

Εντάξει ίσως να μοιάζει τραγική αλλά για τον όγκο της ζυγίζει μόνο 692 gr. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος θα μπορούσε να καταφύγει σε τέτοια λύση και όχι στο νεράκι.

Ισως γιατι μικρος δεν επαιζε με κουβαδακια και εχει τωρα απωθημενο με τα πυργακια?!?!? :):):) :101:

Δεν είναι μόνο το βάρος . Είναι και ο όγκος .

Αλλιώς είναι μισό κιλό υλικό και να εξέχει 7 εκατοστά απο την βάση

και αλλιως 17 . :)

σωστός και ο KTM.... αλλα και τα tower που περνούν οριζόντια το motherboard δεν νομίζω να έχουν φάρδος για να χωρέσει όλο αυτό το ματσούκι. άρα πιο χρήσιμο είναι να την χρησιμοποιήσουμε για air condition δωματίου.. :115: :101:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.