Jump to content

9800pro χαλαρα εγινε xt μονο με 0.2v.........

xarmanhs

Recommended Posts

Εχασα κατι ρε παιδια??

Ποιος ποσταρει? Ο Χαρμανης ή ο ΚΤΜ???

:101: :098:

Πως γινετε μια 9800 να φτασει τοσο ψηλα στο 3DMARK? Με την 6600GT στα default μεχρι 16700 φτανω. Την πουλας??? πρεπει να ειναι το μοναδικο κομματι.

Εχασα κατι ρε παιδια??

Ποιος ποσταρει? Ο Χαρμανης ή ο ΚΤΜ???

:101: :098:

Τι τραβαμε και εμεις οι χορευτριες! :)

Πως γινετε μια 9800 να φτασει τοσο ψηλα στο 3DMARK? Με την 6600GT στα default μεχρι 16700 φτανω. Την πουλας??? πρεπει να ειναι το μοναδικο κομματι.

Mε την 9700 Pro βγαζω στα default 18500-19000 και overclocked γυρω στα 22300 nvidia δεν τα πηγαινε ποτε καλα στο 3DMark 01.......

Εγω ενταξει το δεχομαι αυτο,αλλα αυτο που καπως μου καθεται ειναι αυτος ο επεξεργαστης κατι δεν καταλαβα: 3400-64bit@3000mhz-1.54v(με αερα)!???!

Παντως η καρτα ειναι πολυ καλη!

εγω ειχα μια 9800 Pro που πιγενε 440χωρις χωρις artifact οποτε το αποτελεσμα της μου φαινετια μεσα σε λογικα πλαισια!οσο για τον επεξεργαστη μου φαινεται καπος κουλο!(αν και οχι τοσο σχετικος με amd)

Αν μπορεις να μας δωσεις και καποια screenshot και για την καρτα γραφικων αλλα και αν μπορεις και για την cpu θα ηταν καλα!

Λοιπόν η 9500@9700προ μου βγάζει 22κ περίπου στο μαρκ 01 .

Αλλά αυτό με το cpu μάλλον σαν xfile ακουγεται . εκτός και άν το παιδί έχει κομματάρα πάνω σε vapo . Και μπενκάρει εκεί .

Ωπ. τώρα πρόσεξα καλά την sig ... με a-xp είναι το σκόρ ..??? μάλλον το Q-tec 550w την έκανε την φάση .

Εγώ έχω λιώσει πάντως....roflmao

@outlaw Γιατι ρε man :p...

Παντως ανεβασε αν μπορεις μια φωτο με λετπομεριες του τεστ να δουμε :)!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.