Jump to content

Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

BanOr

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από tristeno

Σαν έκθεμα βρε παιδιά. Πως έχουμε αεροπλάνα προπολεμικά που δεν πετάνε και πάμε και τα βλέπουμε.

Αυτά για εξαυλώσεις και τηλεμεταφορές είναι μεγάλες π#@$@ες. Μόλις πέρυσι κατάφεραν και μπόρεσαν να "τηλεμεταφέρουν" ένα φωτόνιο και πιστεύετε ότι κάνανε το ίδιο με πλοίο πριν 40 χρόνια.

Αιντεεεεεεεεεεεεεεεε

Tο Λέων ηταν έκθεμα, ηταν για 2-3 χρόνια στην ναυτική βάση του Πόρου, τότε πήγα και εγώ σαν επισκέπτης, πρίν 11 χρόνια όλα αυτά, ηταν όλα μέσα στη σκουριά. Οταν όμως ηταν έκθεμα κάνεις δεν ήξερε για την ιστορία του, λίγα άτομα ψάχνονταν τότε και ακόμα και οι νάυτες που έκαναν θητεία γνώριζαν λίγα πράγματα και αυτα απο στόμα σε στόμα, απο τον παλιό στο νέο ...

looool

μην το τραβας τοσο πολυ πια. ειπαμε, τα σεναρια συνομωσιας εχουν πολλους φιλους, αλλα αυτο πια κατανταει αρρωστημενο. εχω ακουσει για χιλια δυο, αυτοι με το φεγγαρι ηταν οι μονοι που δεν εδειξαν να εχουν σοβαρες αποδειξεις.

Αρχική απάντηση από SkaL- [Σήμερα, στις 20:39]

Tο Λέων ηταν έκθεμα, ηταν για 2-3 χρόνια στην ναυτική βάση του Πόρου, τότε πήγα και εγώ σαν επισκέπτης, πρίν 11 χρόνια όλα αυτά, ηταν όλα μέσα στη σκουριά. Οταν όμως ηταν έκθεμα κάνεις δεν ήξερε για την ιστορία του, λίγα άτομα ψάχνονταν τότε και ακόμα και οι νάυτες που έκαναν θητεία γνώριζαν λίγα πράγματα και αυτα απο στόμα σε στόμα, απο τον παλιό στο νέο ...

Το Λέων δεν διέφερε σε τίποτα από τα άλλα 3 θηρία, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε έκθεμα. Ένα Α/Τ με ηλεκτροπρόωση ήταν, χωρίς κανένα σημάδι από πείραμα.

Αρχική απάντηση από vagtsil

Mηπως εννοειτε το πειραμα της Ν.Φιλαδελφειας που ο Γρανιτσας εξαφανισε το γηπεδο της ΑΕΚ ? :jump: :jump:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: χαχαχα κορυφαίο!!!ακομα να το εμφανισει ομως περιμενουμε (ή κανενα καινουργιο δεν μας χαλαει) και η AEKαρα παιζει στο κρύο και αφιλόξενο OAKA.

Τι να πώ και εγώ κατα τύχη πήγα, μέτα άκουσα όλες αυτές τις ιστορίες οταν το μάζεψαν και πραγματικά ΓιαγκΤ δεν ηταν κάτι το διαφορέτικο απο τα άλλα πλοία του ΠΝ, ένα παλιό αντιτορπιλικό ακόμα. Και ακόμα θυμάμαι to μηχανοστάσιο ηταν μέσα στο νερό, δεν μπορούσαμε να πάμε και στην πρύμνη του καθόταν ένας αξιοματικός και ψάρευε γίλους :D

Αρχική απάντηση από Nik0s [Σήμερα, στις 00:21]

Εδώ οι Ρώσσοι έχουν particle cannon στη σελήνη απο το 1981 και jumbo χρονοσφαίρες. Σε μια απλή τηλεμεταφορά πλοίου κολάμε τώρα; Να βλέπεπουμε και λίγο Λιάκο.

λιγο ομως ε?

ισα-ισα για το γελιο της υποθεσης....

γιατι αμα κατσεις πανω απο κανα 10λεπτο και αρχιζεις να τον ακους πιο προσεκτικα

κινδυνευεις απο οξεια αποβλακωτικη συνομωσιομελιτιδα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.