Jump to content

Sledgehammer--Winchester--Newcastle ΠΥΡΗΝΕΣ

plati

Recommended Posts

παιδιά έχω πάρει έναν AMD στα 3500 και όπως έγραφε στο site του e-shop(από εκεί τον αγόρασα)είχε λέει πυρήνα Winchester στα 0,09μ.τελικά αφού τον εγκατέστησα είδα με το cpu-z-127 ότι είναι Newcastle στα 0,13μ έτσι μου λέει το πρόγραμμα αυτό. Επικοινώνησα με το e-shop και μου είπανε ότι έγινε τυπογραφικό λάθος και ότι

ο AMD με πυρήνα Winchester στα 0,09μ έχει σταματήσει να παράγεται για την ώρα και ότι ο δικός μου είναι με πυρήνα Sledgehammer στα 0,13μ...

παρακάτω μου είπε θα σας γράψω για τις κατάληξης που έχει ο κάθε επεξεργαστής στον ανάλογο πυρήνα.

Πυρήνας:Sledgehammer στα 0,13μ και Bus Speed 1GHz ΑΣ Κατάληξη στον σειριακό αριθμό

Πυρήνας:Winchester στα 0,09μ και Bus Speed 1GHz BI

Πυρήνας: Newcastle στα 0,13μ ΑΣ

αν έγινα κατανοητός θέλω τώρα να μου πείτε ισχύουν όλα αυτά η είναι παραμυθια τελικά??????

και κάτι άλλο μου είπαν ότι ο νέος αυτός επεξεργαστής κατασκευάζεται με τεχνολογία όπως οι FX.

Τελικά τα 0,09μ κάνουν έναν επεξεργαστή πιο γρήγορο από έναν με 0,13μ τελευταίας κατασκευής;

Καλωσήρθες... Γιατί χρησιμοποιείς και Greeklish και Ελληνικά...;

Εδώ χρησιμοποιούμε μόνο ελληνικά, γι' αυτό και έχουμε ενσωματώσει και τον Greeklish Converter. Αν θες, κανε το edit το μήνυμά σου και μετέτρεψέ το σε ελληνικά....

Και πάλι καλωσήρθες.

Ειναι FX-53 με 512Κ L2 cache. Αρχισανε να βγαινουνε πριν κανα μηνα και πλεον εχει γεμισει ο τοπος απο δαυτους....

Τα 0.09 δεν κανουν τιποτα γρηγοροτερο απο τα 0.13 και το αντιστροφο....

Τα 0.09 ειναι απλα μικροτερα...ακουνε λιγοτερο στο ρευμα και ειναι και λιιιιγο πιο ψυχρα. Τωρα αν σου βγει οτι κλοκαρει καλα εισαι ομορφος...και μην το ψαχνεις παραπανω.

Εχουν βγει και μπανανιτσες που πανε 2500-2600 που για FX ειναι απαραδεκτο

Παντως πρεπει να ειπε μεγαλο παραμυθι ο τυπος οτι οι Winchester σταματησαν να παραγωνται! Τοπ 10 μουφας...

Το αρχικό μήνυμα το έχω αντιγράψει από σχετική ερώτηση φίλου μου.

Και επειδή πήρα και εγώ σήμερα τηλέφωνο στο e-shop και μου είπαν ακριβώς τα ίδια,έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω.

Μου έιπαν ότι τώρα πλέον διαθέτουν AMD 64 3500+ με πυρήνα Sledgehammer

και 0,13μ με τεχνολογία από FX.

Ποιά είναι η γνώμη σας,μπορεί να είναι πιο γρήγορος ο νέος επεξεργαστης με το νέο πυρήνα αλλά με 0,13μ;

Τι θα μου προτείνατε να προτιμήσω;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και το χρόνο σας.

Δεν υπάρχει τεχνολογία FX. Ο ίδιος επεξεργαστής είναι. Η ουσιαστική διαφορά του FX είναι οτι διαθέτει 1ΜΒ L2 cache και είναι ξεκλείδωτος.

Δεν υπάρχουν διαφορές στην ταχύτητα αν είναι 0.09 ή 0.13

Αυτά που σου είπαν από το e-shop είναι καθαρές χαζομάρες.

Μείνε όπως είσαι. Δεν θα δεις διαφορές.

Είδαν ότι δεν ξέρεις και άρχισαν να σου πετάνε διάφορα από το e-shop μου φαίνεται. Σου πέταξαν και ένα FX να ψαρώσεις και έδεσε το γλυκό.

Όπως σου είπαν τα παιδιά. Αν τον πήρες και σκέφτεσαι και το overclocking τότε το θέμα είναι μέχρι που θα πάει και όχι αν είναι .13 ή .09.

Η συμπεριφορά πάντως του e-shop δεν ήταν η σωστή.

Εγώ τώρα θα αγοράσω,αλλά το θέμα είναι ότι με έχουν μπερδέψει

με τα 0,κάτι .

Τελικά τι είναι προτιμότερω; Επεξεργαστή με πυρήνα στα 0,09 ή στα 0,13.

Θα ήθελα μια άποψη-πρόταση σας,

Εχω τον Athlon64 3200+ 939 Winchester (0.09) κια ειμαι υπερ-ευχαριστημενος απο αυτα που προσφερει. Με την δικια του ψυκτρα ανεβικε 300MHz χωρις προβλημα. Μολις παρω καλες μνημες θα ανέβω κι'αλλο.

Ό,τι και να λέμε για το ποιοι ανεβαίνουνε τελικά και ποιοι όχι είναι απλά θέμα στέπιν και περισσότερο τύχης. Στο θρεντ με τα αποτελέσματα υπερχρονισμού σε Winchester ξεκίνησαν όλοι με μισό γίγα στην ξεφτίλα και τα τελευταία ποστ είναι απογοήτευση...

Σε εναν φίλο με FX-55 στο cpu-Z τον βγαζει clawhammer.Ενω στο cbiD Sledgehammer...Οταν το ειδα πίστεψα ότι το cbid λεει φίφες και απλα το γραφει λαθος...

AN εχεις παρει winchester και στον βγαζει newcastle το cpu-Z απλα κατεβασε τη τελευταια εκδοση και θα το διορθώσει!Κι εμενα ετσι τον εβγαζε:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.