Jump to content

Ποια mobo?

Braveheart1980

Ποια mobo??  

44 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Στο λινκ ομως που μου εδωσε ο Piratis η MSI ειναι σταθερα καλυτερη απο την MSI !!

Εν τελει για MSI με βλεπω!

Αρχισα απο asus (την οποια και ειχα σιγουρη!) , μετα απο την αρχη της εδω συζητησης το γυρισα σε gigabyte,και τωρα με το λινκ του Piratis το γυρισα στην MSI!!!

εγω εχω της msi την sli και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημένος :036:

cpu: Amd 3800+

motherboard: msi k8n sli

VGA: Gigabyte 6600 256MB

Ram: 2*512 400Mhz twinmos

hard: maxtor 160 sata

DVD: toshiba black

DVD-RW: nec3520A dual

Kouti: thermaltake wingo 7000A

PSU: ENERMAX 450 Watt

Χα,χα!

λολ τωρα το ειδα!

Εννουσα οτι η MSI ειναι σταθερα μπροστα απο gigabyte!

αν εννοείς μπροστά σε επιδόσεις, στα default όλες ίδιες είναι, γιατί ο memory controller είναι ενσωματωμένος στον επεξεργαστή και όχι στη μητρική. η διαφορά πλεόν είναι στο πόσο καλά ανεβαίνουν και στα εξτρα features που προσφέρει η κάθε μία.

Ασφαλως και εννοω σε overclocking και οχι σε default.

Aμα ηθελα default επερνα asus.

Την dfi δυστυχως δεν την πολυεμπιστευομαι αν και δεν ειμαι απολυτος σε αυτο.Εχει και 2 χρονια εγγυηση ενω οι αλλες 3...

Gigabyte K8NXP Ultra SLI εγω αυτη θα επαιρνα για σταθεροτητα-μετριο εως καλο oc!

Εαν ηθελα μονο oc εεε φυσικα DFI και ποιος χεστηκε για τους πυκνωτες εαν κανει παπαδες!

Παντως με την Gigabyte K8NXP Ultra SLI δεν πιστευω να μηνεις δισαρεστημενος!

Διαβαζω κατι threads στο δικτυο και βλεπω οτι η gb χτυπα σχεδον ανετα 280αρια !!!

πως ακριβώς ήταν δηλαδή το "σχεδόν" άνετα, με ενέσεις και οξυγόνο?

κοίτα γενικά ξεκόλα δεν θα την παντρευτείς την μητρική, αν σου μπει και το μικρόβιο σε 1-2 χρόνια θα την έχεις αλλάξει. asus-msi-gigabyte είναι κορυφαίες εταιρίες για μητρικές, δεν είναι τίποτα matsonic, QDI. ότι και να πάρεις από τα παραπάνω δεν θα είναι κακό σίγουρα. διάλεξε ένα χαρακτηριστικό που σε ενδιαφέρει και επέλεξε.

πάντως το pc που θα φτιάξεις πρέπει τιμής ένεκεν να το ονομάσεις pctechnology καθώς όλα τα κομμάτια τα έχεις συζητήσει εδώ μέσα. διάλεξε ρε παιδί μου και κάτι μόνο σου, μετά πες ότι είναι το πιο γ@αμάτο, να βγουν οι παλιοί να στην πουν, να γίνει τζερτζελές :062: :062:

πως ακριβώς ήταν δηλαδή το "σχεδόν" άνετα, με ενέσεις και οξυγόνο?

κοίτα γενικά ξεκόλα δεν θα την παντρευτείς την μητρική, αν σου μπει και το μικρόβιο σε 1-2 χρόνια θα την έχεις αλλάξει. asus-msi-gigabyte είναι κορυφαίες εταιρίες για μητρικές, δεν είναι τίποτα matsonic, QDI. ότι και να πάρεις από τα παραπάνω δεν θα είναι κακό σίγουρα. διάλεξε ένα χαρακτηριστικό που σε ενδιαφέρει και επέλεξε.

πάντως το pc που θα φτιάξεις πρέπει τιμής ένεκεν να το ονομάσεις pctechnology καθώς όλα τα κομμάτια τα έχεις συζητήσει εδώ μέσα. διάλεξε ρε παιδί μου και κάτι μόνο σου, μετά πες ότι είναι το πιο γ@αμάτο, να βγουν οι παλιοί να στην πουν, να γίνει τζερτζελές :062: :062:

Πολυ σε παω ρε Piratis!!!

Οντως το pc θα το βαφτισω(να δω πως θα το βαλω σε κολυμπηθρα!) pctechnology!

Εδω ειναι οι ειδικοι , εδω ρωταω!Χε,χε,χε!

Οσο για το τζερετζελε ακουγεται καλη ιδεα!Πλακα θα εχει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.