Jump to content

Ποια mobo?

Braveheart1980

Ποια mobo??  

44 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

ε οχι και τη γιγαβυτε ελεος. Καλυτερα , 1000 φορες καλυτερα την MSI που ειχα και παλια και ηταν παρα πολυ καλη για τα λεφτα της. Αν ομως εχει ΒΗ5 / UTT και ενα μικροβιο που λεγεται πειραματισμος μεσα σου τοτε join da club (DFI)

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply
παρα πολλα και ΟΧΙ δεν τις συστηνω. Παρε UTT με 140 ευρω και DFI και γλυτωσε αλλα 100 και πανε πιες τα σε ενα ουζερι στην υγεια μας :D

Επειδη ειμαι ασχετος για πες τι ειναι οι UTT και που μπορω να τις βρω?

Ποσο ψηλα πανε?Με τι τασεις?

Plz help! :022: :022:

Koιταξε DFI δε θα αγοραζα ποτε μονο αν ηθελα να κανω το χαβαλε μου.

Δεν ξερω αλλα κατι κολλημα εχω τραβηξει.

Τωρα εσυ θα αποφασισεις κι αναλογα με την τσεπη σου.

Η Infoquest (αυτη νομιζω οτι τις φερνει τις Gigabyte) ειναι απαραδεκτη απο εξυπηρετηση.

Δηλαδη στην περιπτωση που θα την αντικαταστησεις θα εχεις μεγαλο προβλημα γιατι κανουν τουλαχιστον 1.5 μηνα....

Oι Gigabyte γενικως δεν ηταν για extreme o/c αλλα απο οταν βγηκαν για Α64 αλλαξανε αρκετα τα πραγματα.....

Κοιταξε τις εμπειριες μου απο 24o post και μετα

Προσωπικα δεν εχω ακουσει κανενα να εχει gigabyte NF4 και να ειναι ευχαριστημενος....

Αντιθετα εχω ακουσει εναν (ea6gka) που ειναι ευχαριστημενος με την MSI NF4!

To να ψηφιζει ο καθενας για το NF3, NF2, και το... 865 mobo του που πηγαινε καλα και ηταν της ταδε εταιριας, δεν ξερω τι ειδους πληροφορια δινει.....

Κι εγω εχω το DFI και ειμαι ευχαριστημενος, τι να λεει αυτο?? Το ΜSI ειναι πιο all-around mobo. Εκτος κι αν παρεις UTT οποτε γλιτωνεις 50 ευρω του booster με το DFI.

Ψηφισα ρεαλιστικα σε σχεση με το ποιο ΜΟΒΟ θα κανει καλυτερα την δουλεια που θελει το παληκαρι.... καλως ή κακως αυτο ειναι το MSI

τσέκαρε το παρακάτω review συγκρίνει ακριβώς αυτές που ρωτάς.

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2358

προφανως δεν τις έχω δοκιμάσει όλες αλλά όταν το είχα ψάξει για να διαλέξω τη δικιά μου Nf4 μητρική, γενικά έβγαινε η MSI καλύτερη σε εξτρα ειδικά στον ήχο

6459.png

και η DFI σε overclocking.

Gigabyte προτιμω προσωπικα!Αυτες που απεχθανομαι ειναι οι Abit γιατι με εχουν αφησει με την CPU στο χερι πολλες φορες και για να κατεβασω Drivers απο το Site περιμενω σαν σε ταινια του Αγγελοπουλου....

εγω παλι ψυφισα αλλο,προτεινω Abit AV8 me K8T800 Pro (ειναι με AGP ομως),πολυ ωραια μητρικη,και μου φαινεται ποιοτικη,αν και την εχω 2 βδομαδες,την δοκιμασα ηδη στο o/c και τα παει καλα,δεν μου εκανε τιποτα παραξενο,εχει αρκετα χαρακτηριστηκα On board,το PCI/AGP lock δουλευει μια χαρα.και ετρεξα πριμε μια χαρα στα 9*250 default ρευμα με τις μνημες DDR400 @ DDR500.μαζι εχει και ενα πανελ με ενδειξεις,θερμοκρασια,ρευματα,κλπ.βασικα τα δειχνει ολα.οσο για του πυκνωτες ->

post-200-1442174021,4405_thumb.jpg

Αν και εχω απο τις αρχες οκτωμβριου την Asus A8V με το K8T800 Pro η οποια μεχρι τωρα ειναι αψογη αλλα πλεον ολοι κοιταμε για nforce 4 οπως και εγω(Η 9700 πλεον αρχιζει να κουραζεται) και εχω πεσει σε ενα διλλημα αναμεσα στην DFI και την MSI.Φηφιζω την MSI αν και......

Αν και εχω απο τις αρχες οκτωμβριου την Asus A8V με το K8T800 Pro η οποια μεχρι τωρα ειναι αψογη αλλα πλεον ολοι κοιταμε για nforce 4 οπως και εγω(Η 9700 πλεον αρχιζει να κουραζεται) και εχω πεσει σε ενα διλλημα αναμεσα στην DFI και την MSI.Φηφιζω την MSI αν και......

Θα σου ελεγα DFI με κλειστα ματια ρε Κωστα αλλα εχεις τιγκαρει στις TCCD οποτε δεν ξερω κατα ποσο αξιζει η αγορα της στη δικια σου περιπτωση...

Σιγουρα παντως θα την ευχαριστηθεις περισσοτερο απο την MSI (οσο σου αντεξει :040: :033: )

By far η καλυτερη μητρικη για oc....

Θα σου ελεγα DFI με κλειστα ματια ρε Κωστα αλλα εχεις τιγκαρει στις TCCD οποτε δεν ξερω κατα ποσο αξιζει η αγορα της στη δικια σου περιπτωση...

Σιγουρα παντως θα την ευχαριστηθεις περισσοτερο απο την MSI (οσο σου αντεξει :040: :033: )

By far η καλυτερη μητρικη για oc....

Δεν διαφωνω αλλα φοβαμαι απο την προηγουμενη DFI socket A που ειχα και τα TCCD μπορουν κατι να κανουν στην DFI............

:D:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.