BloodyHeaven Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2005 Στο σύστημα της υπογραφής μου και χρησιμοποιώντας το ASUS Probe παίρνω θερμοκρασία για cpu 46-47 βαθμούς σε full load. Απο ο/c είμαι στα default όσο απο ψύξη είμαι με την μαμά. Οι τιμές είναι φυσιολογικές? υψηλές? ή το Probe δίνει μεγάλη αποκλιση? Πάντος όταν πιάνω την ψύκτρα την νοιώθω normal δεν δίνει την εντύπωση ότι αγγίζει τους 50 βαθμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopas1442169067 Μάρτιος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Μια χαρά είσαι με τέτοιες θερμοκρασίες. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.Αν ποτέ πέσει στα χέρια κανένα εξωτερικό θερμόμετρο ή κανένα panel με αισθητήρα το βάζεις πάνω και βλέπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάρτιος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Eφοσον ακουμπησες την ψυκτρα με το χερι κι εβγαλες τα συμπερασματα σου δεν νομιζω να υπαρχει λογοσ ανησυχιας... Τι να πω κι εγω που μια μητρικη μου εδειχνε 73 σε full load και δεν ηταν και δικο μου το pc... και μολις ακουμπησα την ψυκτρα καταλαβα οτι λεει οτι θελει ο σενσορας! Ειχε και sp97 αν θυμαμαι καλα εκεινο το pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Μάρτιος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 μια χαρα εισαι!σκεψου οτι η asus χανει και 2-3 βαθμους οποτε εισαι σε κανονικα πλαισια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyHeaven Μάρτιος 17, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Αν και το νεράκι βλέπω να με χερετά κάπου εκεί στο βάθος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
edodimosapikiakos Μάρτιος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 νομίζω ότι η θερμοκρασίες σου είναι καλές.η amd δίνη θερμοκρασίες λειτουργίας ως 90 βαθμούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.