Jump to content

Θερμοκρασία πρέπει να ανυσηχώ?

BloodyHeaven

Recommended Posts

Στο σύστημα της υπογραφής μου και χρησιμοποιώντας το ASUS Probe παίρνω θερμοκρασία για cpu 46-47 βαθμούς σε full load. Απο ο/c είμαι στα default όσο απο ψύξη είμαι με την μαμά. Οι τιμές είναι φυσιολογικές? υψηλές? ή το Probe δίνει μεγάλη αποκλιση? Πάντος όταν πιάνω την ψύκτρα την νοιώθω normal δεν δίνει την εντύπωση ότι αγγίζει τους 50 βαθμούς.

Μια χαρά είσαι με τέτοιες θερμοκρασίες. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.

Αν ποτέ πέσει στα χέρια κανένα εξωτερικό θερμόμετρο ή κανένα panel με αισθητήρα το βάζεις πάνω και βλέπεις

Eφοσον ακουμπησες την ψυκτρα με το χερι κι εβγαλες τα συμπερασματα σου δεν νομιζω να υπαρχει λογοσ ανησυχιας... Τι να πω κι εγω που μια μητρικη μου εδειχνε 73 σε full load και δεν ηταν και δικο μου το pc... και μολις ακουμπησα την ψυκτρα καταλαβα οτι λεει οτι θελει ο σενσορας! Ειχε και sp97 αν θυμαμαι καλα εκεινο το pc...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.