Jump to content

Κατασκευη enclosure...!

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η πρωτη μου αποπειρα να κανω enclosure....!

Τα υλικα.....

ενα κομματι πλεξυ

ενα καπακι απο σπρει

μονωτικη ταινια

σιλικονη

PU foam

-----------------------------------------------

Εδω το θυμα aka καπακι απο σπρει...

post-634-1416071526,9679_thumb.jpg

το κομματι πλεξυ που λεγαμε.....θα κανω μια τρυπα με ποτυροτρυπανο κ θα μπει πανω απο το enclosure για να βιδωνει στη μητρικη...

post-634-1416071530,2583_thumb.jpg

εδω πλησιαζει στην τελικη του μορφη.....θα λειανθει με ντρεμελ εκει που κοπηκε για να δειχνει πιο ομορφο......κ απο την μια πλευρα θα κοπει ισια για να φαινεται κ ωραια στην μητρικη....

post-634-1416071530,2919_thumb.jpg

Για οσους δεν καταλαβαν ,θα γινει καπως ετσι.....κ επειδη το msi εχει 2 τρυπες στην μητρικη θα ανοιχτουν κ 2 τρυπες στο πλεξυ για να παταει καλα το evap....

post-634-1416071530,3205_thumb.jpg

του εβαλα λιγη σιλικονη κατω κατω για να κλισει λιγο καλυτερα κ οταν στεγνωσει θα το γεμισω με pu foam...που δυστηχως αυτος που ειχα ειχε ληξει κ θα παω αυριο παλι να παρω.....!

Πανω στο πλεξυ θα μπουν κ 4 κομματια σιδερο σε σχημα τετραγωνο για συμμετρικη πιεση του πανω στο μομπο...!

Αυτα...!

post-634-1416071530,3423_thumb.jpg

Αυτο το ασπρο στην μεση του enclosure σου ειναι παγος???

Doom μην παιζουμε με τις υγροποιησεις......αμα το κλισεις κ μετα το νερο τρεξει πανω στην ητρικη....θα τρεχεις...

δεν μπορεσα να περιμενω...το γεμισα ολο σιλικονη....κ εχψ βαλει το air-condition να το φυσαει για να στεγνωσει πιο γρηγορα...!:p

βασιλακη την πατησες....η σιλικονη θα στεγνωσει του αγιου.....αν στεγνωσει απο μεσα ποτε(το εχω δοκιμασει και εγω....).

παρε τηλεφωνο οποτε να σου πω,να κερασω και καφε .....

ΔΕΝ πιστεύω το πάνω μέρος του evaporator να έρχεται σε επαφή με το καπάκι και να μην του έχεις αφήσει καθόλου κενό για μόνωση?......να το έχεις μονώσει δηλαδή ΜΟΝΟ γύρω - γύρω και όχι από πάνω...?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.