Jump to content

Έχει ασχοληθεί κανείς με LCD-TV ???

apotsi

Recommended Posts

Μιας και θα έχω τώρα περισσότερο χώρο στο δωμάτιό μου, ένεκα προσεχής μετακόμισης της αδερφής μου, θέλω να αγοράσω μία LCD-TV για να την κρεμάσω στον τοίχο να βλέπω κανένα έργο το βράδυ. Έλεγε να μην πάρω καμιά μεγάλη, δηλαδή να πήγαινα σε μιά 19"-20" λόγω κόστους... Δηλαδή να μην ξεπεράσω τα 500€-600€.

Τί προτείνετε... ; και από πού...;

Βασική προϋπόθεση το κρέμασμα στον τοίχο και αν είναι δυνατόν και το Zero Pixel Warranty...

Ευχαριστώ και περιμένω links. Παρακαλώ πολύ, όχι άλλες λύσεις (του τύπου κάρτα TV στο PC και άλλα τέτοια...) ή άσχετα σχόλια....

Και πάλι ευχαριστώ.

Ρε φίλε να σου πω κάτι.Δεν υπάρχει λόγος νομίζω να δώσεις αυτά τα λεφτά για μένα αφού με τα ίδια μπορεις να πάρεις μία 29 ιντσών κανονικη.

Δηλαδή τουλάχιστον για μένα η LSD αξίζει εφόσον ψάχνεσαι γαι 32 ιντσες και πάνω αλλιώς τζάμπα λόγος γίνετε.Το να πάρεις μια 20 ιντσών με τόσα λεφτά δε μου φένετε και τόσο καλή ιδέα παρά μόνο στο ότι είναι λεπηή και βολεύετε σχεδόν παντού.

Πρόσφατα όμως είδα ότι τουλάχιστον ένα μοντέλο της SONY (δε θυμάμαι μοντέλο) είχε περίπου 1500€ αν δεν κάνω λάθος η 29ιντσών...

Ρίξε μια ματιά στις PHILIPS match line. Εγω τετοια έχω (17'' wide βέβαια) αλλά το κόστος δεν ήταν τραγικό (δε θυμάμαι τώρα). Θα βρείς εύκολα στα γνωστά μαγαζιά ηλεκτρικών

(ράδιοκορασίδη, Ηλεκτρονική Αθηνών) αλλά κ στα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop κλπ).

Όπως γράφω ξεκάθαρα στο πρώτο μου post,

Ευχαριστώ και περιμένω links. Παρακαλώ πολύ, όχι άλλες λύσεις (του τύπου κάρτα TV στο PC και άλλα τέτοια...) ή άσχετα σχόλια....
θα ήθελα να μείνει το thread καθαρό, χωρίς άλλες λύσεις, παρά μόνο γι' αυτό που σας ζητάω. Αν ήθελα να πάρω CRT, θα σας ρωτούσα για CRT. Όχι για LCD.

Έχει κανείς να προτείνει κάτι για LCD-TV ????

Επίσης να πώ ότι τα posts των Zillakarpen και Soler θα σβηστούν, ώντας άσχετα.

Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων.

Τόλης

Το e-shop έχει φέρει τέτοιες και από προτέρα μου εμπειρία συνήθως μπορούν να φέρουν και άλλη μάρκα που δεν έχουν αν τους το ζητήσεις. Τώρα βοήθησέ με λίγο. Όταν δηλαδή λες ότι θα έχεις περισσότερο χώρο τι ακριβώς εννοείς? Πόσο περισσότερο χώρο?

Τελικά είναι αυτή

http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=400000&globalCode=L193SA&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=45

Είναι και wall mountable.... Έχει ακριβώς ότι ζήτησα.

Από εβδομάδα, μάλλον, την χτύπησα....

Μερικες ακόμα φώτο...

L193SA-p-350.jpgL193SA-s.jpgL193SA-b.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.