apotsi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2005 Μιας και θα έχω τώρα περισσότερο χώρο στο δωμάτιό μου, ένεκα προσεχής μετακόμισης της αδερφής μου, θέλω να αγοράσω μία LCD-TV για να την κρεμάσω στον τοίχο να βλέπω κανένα έργο το βράδυ. Έλεγε να μην πάρω καμιά μεγάλη, δηλαδή να πήγαινα σε μιά 19"-20" λόγω κόστους... Δηλαδή να μην ξεπεράσω τα 500€-600€. Τί προτείνετε... ; και από πού...;Βασική προϋπόθεση το κρέμασμα στον τοίχο και αν είναι δυνατόν και το Zero Pixel Warranty...Ευχαριστώ και περιμένω links. Παρακαλώ πολύ, όχι άλλες λύσεις (του τύπου κάρτα TV στο PC και άλλα τέτοια...) ή άσχετα σχόλια....Και πάλι ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zillakarpen Μάρτιος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Ρε φίλε να σου πω κάτι.Δεν υπάρχει λόγος νομίζω να δώσεις αυτά τα λεφτά για μένα αφού με τα ίδια μπορεις να πάρεις μία 29 ιντσών κανονικη.Δηλαδή τουλάχιστον για μένα η LSD αξίζει εφόσον ψάχνεσαι γαι 32 ιντσες και πάνω αλλιώς τζάμπα λόγος γίνετε.Το να πάρεις μια 20 ιντσών με τόσα λεφτά δε μου φένετε και τόσο καλή ιδέα παρά μόνο στο ότι είναι λεπηή και βολεύετε σχεδόν παντού.Πρόσφατα όμως είδα ότι τουλάχιστον ένα μοντέλο της SONY (δε θυμάμαι μοντέλο) είχε περίπου 1500€ αν δεν κάνω λάθος η 29ιντσών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morph1442169076 Μάρτιος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Ρίξε μια ματιά στις PHILIPS match line. Εγω τετοια έχω (17'' wide βέβαια) αλλά το κόστος δεν ήταν τραγικό (δε θυμάμαι τώρα). Θα βρείς εύκολα στα γνωστά μαγαζιά ηλεκτρικών (ράδιοκορασίδη, Ηλεκτρονική Αθηνών) αλλά κ στα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop κλπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 17, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Όπως γράφω ξεκάθαρα στο πρώτο μου post, Ευχαριστώ και περιμένω links. Παρακαλώ πολύ, όχι άλλες λύσεις (του τύπου κάρτα TV στο PC και άλλα τέτοια...) ή άσχετα σχόλια....θα ήθελα να μείνει το thread καθαρό, χωρίς άλλες λύσεις, παρά μόνο γι' αυτό που σας ζητάω. Αν ήθελα να πάρω CRT, θα σας ρωτούσα για CRT. Όχι για LCD. Έχει κανείς να προτείνει κάτι για LCD-TV ????Επίσης να πώ ότι τα posts των Zillakarpen και Soler θα σβηστούν, ώντας άσχετα.Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων.Τόλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Το e-shop έχει φέρει τέτοιες και από προτέρα μου εμπειρία συνήθως μπορούν να φέρουν και άλλη μάρκα που δεν έχουν αν τους το ζητήσεις. Τώρα βοήθησέ με λίγο. Όταν δηλαδή λες ότι θα έχεις περισσότερο χώρο τι ακριβώς εννοείς? Πόσο περισσότερο χώρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 17, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Βρήκα τελικά την LG193SA(T) με το optional Tuner σε τιμή κάτω από 550€ τελική. Φώτο... Πώς σας φαίνεται...; Έχει και 3 years on-site και Zero Pixel Warranty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Πού τη βρήκες αν επιτρέπεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 17, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Στην Ιντερσέτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 17, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Τελικά είναι αυτή http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=400000&globalCode=L193SA&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=45 Είναι και wall mountable.... Έχει ακριβώς ότι ζήτησα. Από εβδομάδα, μάλλον, την χτύπησα.... Μερικες ακόμα φώτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Μάρτιος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 4:3 μου κάνει....αν είναι έτσι καλύτερα να προτιμήσεις 16:9.....το λέει και μόνη της "optional tv tuner".....dvd-ps2-pc games όλα είναι άλλη φάση σε 16:9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 17, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Επίτηδες θέλω 4:3. Δεν μ' αρέσουν οι 16:9.Όσο για το optional TV-Tuner, όπως λέω και παραπάνω, σ' αυτή την τιμή περιέχεται και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.