Jump to content

Τροφοδοτικο Power 550W Supersilent

damianpcb

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγόρασα σήμερα το τροφοδοτικό Power 550W Supersilent 50e το έχει αγοράσει κανεις να μου πει τις εντυπώσεις του .

Εγώ πάντως θα ξέρω σε 5-6 ώρες (δεν είμαι home, είμαι ΤΕΙ of Athens)

Έψαξα στο internet για το τροφοδοτικό και βρήκα αυτά:

http://www.silenthardware.de/reviews/psu/lc_super_silent_550_watt/

σε αυτό το site τα συγκρίνει με τα Fortron

http://www.gametalkzone.de/index.php?pid=0006

60 έκανε και μου το άφησε 50 γιατί τον ήξερα . μου είπε ότι είναι από τα καλύτερα τροφοδοτικά που έχει

Καταρχην διορθωσε τα greeklish πριν σε παρουν ειδηση!

Κατα δευτερον , δεν εχω ακουσει το εν λογω τροφοδοτικο.

Αυτο δε σημαινει οτι ειναι κακο.

Ας μας πει και κανας αλλος αν εχει ακουσει κατι

Τα qtec είναι χαλια . Μου το pe και ο ίδιος που μου το δώσε.

Τι μετρήσει να κάνω όταν πάω σπίτι?

Άρχισε να στρεσσάρεις το σύστημα και έλεγξε τις τάσεις.Τρέξε και s&m psu test και κοίτα πάλι τάασεις.

Λίγα για τα Κιου Τεκ έτσι.....???

Γιατί είναι χάλια τα q-tec? Τα έχεις δοκιμάσει? Έχεις προσωπική εμπειρία και το λές αυτό? Εγώ αν δεν είχα ιδέα από τροφοδοτικά και διάβαζα αυτό το φόρουμ το συμπέρασμα που θα έβγαζα είναι ότι τα χειρότερα τροφοδοτικά είναι τα tagan και antec. Κάνε ένα search στο φόρουμ και θα δείς πόσα από αυτά εχουν καεί. Σίγουρα αυτό που πήρες δεν είναι καλύτερο από q-tec. Καταρχήν δεν έχει ούτε ένα σαιτ στο ιντερνετ. Δεν ξέρεις τί είναι και τι κάνει!!!

Βάλτο πάνω στον υπολογιστή σου και μέτρησε τις τάσεις και πές μας. Τώρα που το αγόρασες δεν έχει νόημα να ψάχνεις στο ιντερνετ να βρεις πληροφορίες. Επισης μια φιλική συμβουλή είναι να μην ακούς ιδιοκτήτη-υπάλληλο καταστήματος υπολογιστών. Ψάξε στο ιντερνετ και μετά αγόραζε. Κατα 99% θα σε παραπλανήσουν για να σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Και ότι στο έδωσε από 60 ευρώ 50 δεν λέει τίποτα. Αυτός μπορεί να το αγόρασε 40 ευρώ και να έκανε τα γνωστά τρίκ που κάνουν οι έμποροι για να ενθουσιαστείς και να ξαναπάς.

To q-tec πάντως από εμπειρία είναι χάλια.. Δυστυχώς όταν είχα πάρει το 550 νόμιζα ότι είχα πετύχει λαβράκι, αλλά στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι όλα δούλευαν ψιλοχάλια στο σύστημα χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί, μέχρι που μου το έκανε αρκετά εμφανές.. Στα τελευταία του μπορούσε να δίνει ρεύμα ίσα ίσα για να ανάβουν τα leds και να γυρίζουν οι ανεμιστήρες..

Με εναν φιλο μου τα ειδαμε ολα με qtec! Μολις το πηρε το εβαλε και με φωναξε γιατι "...κατι δεν παει καλα". Παω σπιτι του και κατεβαζω το πριμε(δεν ειναι κλοκερας). Οταν ξεκινουσε το πριμε ακουγες τα ανεμιστηρακια του να κατεβαινουν μια οκταβα κατω! Μετα βαλαμε και ενα πανελ και ειδαμε οτι οι στροφες επεφταν περιπου 200 με 250 στροφες! Βγαλτε συμπερασματα...

Βασικά και από πρόγραμμα να τις ελέγξεις αν με τίποτα σε βρίσκεις πολύμετρο μπορεί να βγάλεις άκρη.Γιατί μπορεί να μη μετράνε σωστά αλλά ενδέχεται τη διαφορά να τη δείξουν με καλή προσέγγιση .Άμα δηλαδή δεις τη 12άρα να κάνεις σάλτο μορτάλε όταν βαράει το s&m (γούγλισέ το) μάλλον δύσκολα τα πράγματα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.