subneo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2005 Πρόβλημα..Πριν εγκαταστήσω τους Calalyst 5.3 χρησιμοποίησα το DriverCleaner για να καθαρίσω τους παλιούς drivers..Το λάθος μου ήταν ότι είχα λίγο χώρο στον σκληρό και όταν καθάρισα το Driver.cab μου πέταξε σφάλμα γιατί τελείωσε ο χώρος στο σκληρό..Εγκατέστησα τελικά τον Cat 5.3 και όλα έδειχναν οκ μέχρι που έβαλα να ακούσω ένα mp3.. Ο ήχος είναι στην μισή ταχύτητα!! Το ίδιο συμβαίνει και με το Video.. Ότι και να βάλω να παίξει.. παίζει σε slow motion!! Το πρόβλημα είναι σίγουρα στο driver.cabΤι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω?Την επαναφορά συστήματος την έχω απενεργοποιημένη… Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Δοκίμασε να πάρεις το συγκεκριμένο αρχείο από άλλο Η/Υ με ίδιο λειτουργικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Μου συνέβη και μένα μια φορά αυτό. Νομίζω δοκίμαζα να δω τα όρια του chipset τότε....!!!Τέλος πάντων. Αν θυμάμαι καλά κάνε ένα clear CMOS και μετά φόρτωσε τα defaults στο BIOS!!! Είχε χρειαστεί να κάνω πάντως και load τα defaults του BIOS και ξανά εκκίνηση στα Windows, απλά clear CMOS δεν είχε βοηθήσει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Μάρτιος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Δεν νομίζω να έχει σχέση με o/c Σίγουρα χάλασε το driver.cab γιατί δεν υπήρχε χώρος στον σκληρό κατά την διαδικασία creating new του driver cleaner.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Μάρτιος 15, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Μου συνέβη και μένα μια φορά αυτό. Νομίζω δοκίμαζα να δω τα όρια του chipset τότε....!!!Τέλος πάντων. Αν θυμάμαι καλά κάνε ένα clear CMOS και μετά φόρτωσε τα defaults στο BIOS!!! Είχε χρειαστεί να κάνω πάντως και load τα defaults του BIOS και ξανά εκκίνηση στα Windows, απλά clear CMOS δεν είχε βοηθήσει.....1000 ευχαριστώ!! Αυτό ήταν! Load default στο bios και όλα οκ!! Μετά έκανα πάλι τις δικές μου ρυθμίσεις και όλα μια χαρά.. :026: Ούτε που θα το φανταζόμουν ποτέ ότι εκεί θα ήταν η λύση..Anyway… όσο ζεις μαθαίνεις… Να σαι καλά… Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Δεν ήταν θέμα driver ή οτιδήποτε με το λειτουργικό διότι είχα δύο διαφερικά Windows εκείνη την στιγμή στο σύστημα ( Me/2000 ) και επιρρεάστηκαν και τα 2. Τέλος καλό όλα καλά πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Μιας και το θέμα λύθηκε , το κλειδώνουμε... Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας. Greek® Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.