Jump to content

Καλο watercooling kit για 3500+?

Braveheart1980

Recommended Posts

Για μισο γιατι τωρα λες να μην πω.....

Καταρχας η SLK ειναι ψυκτρα --> αρα οχι w/c.....

Δευτερον εσυ που εχεις Intel --> αρα πιο ευαισθητος σε temps κλπ ειχες προβληματα το καλοκαιρι με αεροψυξη??

Αφου το εχουμε πει καπου 1ΜΗz κερδος σε FSB ανα 7 βαθμους πτωση σε AMD.

Tεσπα αυτη ειναι η αποψη μου απο εκει και περα ο φιλος ας πραξει δεοντως.

Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο εχω αλλες σκοτουρες = επιλογες στα O/c Tools... :mad:

Σοβαρά? Η slk είναι ψήκτρα? Ε! όχι...:p

Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν ξέρω τι είναι η slk...? :108:

Λέγοντας "πως"...εννοώ τον τρόπο...

Δλδ εσύ είχες την slk...αλλά πως την είχες? Έξω από το κουτί και με πόσα φανάκια να βαράνε το σύστημα?

Είναι το ίδιο να την έχεις μέσα στο κουτί? Όσο για μένα που έχω Intel ναι...έχω αρκετά μεγάλο πρόβλημα το καλοκαίρι ειδικά όταν έχω πιάσει τα όρια του επεξεργαστή με αέρα.

Όσο για το τελευταίο που είπα ότι "έτσι δεν αξίζει το w/c στους AMD" εννοώ πως έχοντας το σύστημα εκτός case(όπως εσύ το καλοκαίρι) και έχοντας τόσα φανάκια να το φυσάνε δεν χρειάζεται w/c.

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

oi 0,09 AMD ειναι οτι πιο κρυο εχω δοκιμασει τα τελευταια 2 χρονια. Ακομα και το καλοκαιρι αντε να ανεβουμε 7 βαθμους. Ε και? αντε θα εχω 50 βαθμους μαξιμουμ τεμπς. ΑΠο τους 70+ που αντεχει ο επεξεργαστης εχει ψωμια ακομα.

τι εχετε παθει ολοι με τις θερμοκρασιες? υπαρχει περιπτωση να κρατησετε πανω απο εναμιση χρονο επεξεργαστη οι φανατικοι του ειδους?

Λοιπον επειδη εχεις ορεξη εγω αν εχεις καταλαβει δεν εχω καθολου.... :093:

Οταν γραφεις παραπανω

"Συγνώμη πως την είχες την slk εσύ?

Με το pc έξω απο το κουτί και 2 12άρια να το φυσούν στην μάπα?

Έτσι ναι...δεν αξίζει το w/c στους AMD."

εγω καταλαβα αυτο που ειπα παραπανω....

Συσχετιση w/c <--> SLK αυτο ειπα.

Υ.Γ.

Κοψε λιγο το quote ή τουλαχιστον επικεντρωσου στο ουσιαστικοτερο μερος της προτασης... :028:

Λοιπον επειδη εχεις ορεξη εγω αν εχεις καταλαβει δεν εχω καθολου.... :093:

Οταν γραφεις παραπανω

"Συγνώμη πως την είχες την slk εσύ?

Με το pc έξω απο το κουτί και 2 12άρια να το φυσούν στην μάπα?

Έτσι ναι...δεν αξίζει το w/c στους AMD."

εγω καταλαβα αυτο που ειπα παραπανω....

Συσχετιση w/c <--> SLK αυτο ειπα.

"Συγνώμη πως την είχες την slk εσύ? --->Με ποιον τρόπο?

Με το pc έξω απο το κουτί και 2 12άρια να το φυσούν στην μάπα? --->Ετσι δεν είχες την slk?

Έτσι ναι...δεν αξίζει το w/c στους AMD."---> Έχοντας κάνει τα παραπάνω με αερόψυξη δεν υπάρχει λόγος για w/c.

Εάν δεν το καταλαβαίνεις και τώρα ζήτα από κάποιον να σε βοηθήσει...:100:

Τι να πω? :118:

Βρε παιδιά καταρχήν τα έχουμε ξαναπέι .

Ο αέρας χάνει δυσανάλογα με το νερό ,. Καλά όλα αυτά αλλά μέχρι τώρα πάιζαμε με 20 βαθμούς δωματίου. Έρχεται καλοκάιρι και θα μας κακοφανεί . .....

Όσο για τα ''κομμάτια 939'' έχει δίκιο ο ea6gka ,,, μέχρι τα 2.7 @ 1.45vcore κάνει πολύ καλή δουλειά η ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΨΥΚΤΡΑ άντε και ceramique το πολύ.

[στο δικό μου πάντα]

Και επαναλαμβάνω γιατί να πάρει xp120 + fan = 80 ευρώ ?????? τσάμπα λεφτά είναι , να πάρει μία eheim1250 [που είναι αθάνατη] και ένα blackice ψυγείο , και να τα βάλει στην ντουλάπα να τα έχει ... Χαμένα δεν πάνε . Μέχρι και στην κάρτα μπορεί να βάλει νερό όπως αναφέρθηκε παραπάνω , . Αλλά 80 ευρώ για ψύκτρα + φαν ? πολλά δεν είναι ?

Ο αέρας θέλει ιδανικές συνθηκες να αποδώσει τα μέγιστα . Θέλει ανοικτό κουτί , θέλει σχετικά δροσερό δωμάτιο , θέλει καθάρισμα τα φιν μία στο τόσο . Θέλει δυνατό ανεμιστήρα [αν έχεις σκοπό να δώσεις βόλτ] . είναι διαφορετική νοοτροπία .

σολερ μαν , οι AMD δεν ειναι INTEL σε θερμοκρασιες ουτε σε κλοκια. Το νερο ειναι καλο για 0,13 αλλα για 0,09 ειναι ΟΚ σε ειδικες περιπτωσεις.

Μπορείς να μου κάνεις ένα quote να δω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι? Γιατί sorry αλλά δεν κατάλαβα..:)

εδω αναφερομαι

Είναι το ίδιο να την έχεις μέσα στο κουτί? Όσο για μένα που έχω Intel ναι...έχω αρκετά μεγάλο πρόβλημα το καλοκαίρι ειδικά όταν έχω πιάσει τα όρια του επεξεργαστή με αέρα.

Όλοι λίγο πολύ το ίδιο λέμε , .

Το δικό μου συμπέρασμα λοιπόν έχει ώς εξής .

Η κάθεσαι με την μαμα ψύκτρα που όντως γα**ει . και κοντρολάρει 2.6ghz ώς 1.55,,,1.60vcore χειμώνα καλοκαίρι , η παίρνεις ένα ζαλμάν 7000 7700 ώς 40 ευρώ.

Ένα έτοιμο κίτ καλό άσετεκ έχει 100 ευρά . [hydor l20 , black ice rad , waterblock ] .

Mε τα ίδια χρήματα άντε και +20 ευρω στήνεις με λίγο ψάξιμο πάρα μα πάρα πολύ καλό νερό . ++++ τα θετικά του νερού ότι είναι επεκτάσιμο . Θέλεις άλλο block vga???? 25 ευρώ έχει της άσετεκ τόσο περίπου και του chipset. Βρίσκεις ένα ψυγειάκι ακόμη ??? Το προσθέτεις στο κύκλωμα.

Με λίγα λόγια η αποψή μου είναι ,,, ναι μεν δεν έχουν ανάγκη οι 0.09 απο τέμπς , αλλά η πάνε στην φθηνή λύση [ default αέρας η το πολύ ένα zalman ] η πάνε σε νερό , που θα το έχεις και αργότερα , και το χρησιμοποιείς και όπως θέλεις [ σε vga ? σε chipset ? η cpu] .

Aν δεν λέει μία το νερό , δεν λένε 10 οι ακριβές ψύκτρες , , .

Kι εγω την ιδια αποψη με τον atari εχω... Βασικα μου αρεσει η ιδεα της ΧΡ120 κλπ κλπ αλλα πολλα λεφτα με μοναδικο "πλεονεκτημα" οτι δεν χρειαζεται να ξηλωνω παλι μητρικες κλπ...Ακομα και το νερο των 100ευρω ειναι καλυτερο απο την ΧΡ120, απλα η ιδεα ειναι οτι ΔΕΝ θα αγορασω 100 ευρω νερο.... (ημαρτον + βοηθεια) και οτι δεν το χρειαζομαι για τον cpu... Ησυχια εχω...θερμοκρασιες δεν εχω... ουσιαστικα για μενα ειναι θεμα "ψαχνω να σκοτωσω τα λεφτα μου"....

Οφειλω να ομολογησω οτι στην περιπτωση AMD 0,09 το θεμα εχει γινει περιπλοκο.

Και αυτο γιατι για εμενα η πλαστιγγα δε γερνει σημαντικα ουτε ως προς τη μια αποψη , ουτε προς την αλλη.

Κοίτα, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, απ ότι έχω καταλάβει hardcore overclocking δεν πρόκειτε να κάνεις, οπότε και η μαμά ψήκτρα θα σε καλύψει, οπότε είσαι ΟΚ.

Oι μεταβολες ειναι 7-9 βαθμοι στο CPU temp θερμιστορμετρημενα.... :045:

Απο αεροψυξη-->νεροψυξη

...

7-9 βαθμοι απ'οτι με εναν καλο ανεμιστηρα?

Αν ναι πιστευω οτι τοτε αξιζει η υδροψυξη

Κοίτα, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, απ ότι έχω καταλάβει hardcore overclocking δεν πρόκειτε να κάνεις, οπότε και η μαμά ψήκτρα θα σε καλύψει, οπότε είσαι ΟΚ.

Οντως.Αν λεμε hardcore γυρω στα 2800-2900 δε με βλεπω!

Με ~2650 θα ειμαι ευχαριστημενος!

Αρα για καμμια ζαλμαν που'χει και μπλε ανεμιστηρακι( χαζογκομενέ :girl: :girl: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.