Αναζητωντας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2005 χρονια καλα σε ολους . σε λιγο χρονικο διαστημα θα αγορασω μια καρτα για το δευτερο υπολογιστη μου . ποια ειναι η πιο δυνατη απο τις δυο??? 9800λε 9600χτ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάρτιος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 ουσιαστικά παίζουν στις ίδιες επιδόσεις. Επειδή έχω δοκιμάσει και τις 2 σου προτείνω την 9800se γιατί ξεκλειδώνουν εύκολα τα 4 παραπάνω pipelines με αποτέλεσμα να απογειώνονται οι επιδόσεις της. Από την άλλη, η 9600 έχει έτσι κι αλλιώς 4 μόνο Pipelines και δεν είναι τίποτε άλλο από μια overclocked 9600pro. Πράγμα που σημαίνει οτι έχει ελάχιστο περιθώριο υπερχρονισμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyHeaven Μάρτιος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Νομίζω ότι ο JimmyFox στα είπε σωστά αρκεί βέβαια να είσαι διατεθυμένος να μπεις στην όλη αυτή διαδικασία ξεκλειδώματος τον pipes και flasharίσματος με το bios της 9800 χτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αναζητωντας Μάρτιος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 ευχαριστω παιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.