Jump to content



Πως θα μπορέσω να..........


subaru_AMD

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν το 4o PC που έχω είναι ένας ΡΙΙ στα 350 και με μνήμη......

εδώ σας θέλω τώρα.

Μία 512 και 2Χ256

δηλαδή 1gb αλλά μου την διαβαζει μισή.δηλαδή 512mb

πως θα κανω update to bios τις mobo μου για να μου την διαβάζει κανονικα :091:

πιθανον ειναι οτι και να κανεις να μην την δει ολη την μνημη διοτι

οι μητρικες εκεινης της εποχης ειχαν προβλημα

α) οταν εβαζες σε ολα τα σλοτ μνημες και

β) οταν ολες οι μνημες ειχαν τσιπακια και απο τις δυο πλευρες double sided

δοκιμασε αν 2 τις μνημες και δες τι λεει στο βιος

δεν ειναι το οτι εχουν προβλημα η μνημες εκεινης τις εποχής απλά θέλει απντειτ η μοβο μου.αυτην την στιγμή θα πρεπει να παω στον χωρο του pc για να σας πω την μοβο που φοράω.

Το πιο πιθανό είναι να βλέπει τις 2χ256 σαν 2χ128 και την 512 σαν 256. Ακόμα και να κάνεις bios update μάλλον θα σε κόψει στα 768 (το 99,9% των μητρικών της εποχής κάπου εκεί είχανε όριο, Apollo 133, Apollo 133A, ZX 430, BX440 κτλ κτλ) αλλά δεν χάνεις τίποτα. Στην χειρότερη θα μείνεις ως έχεις (παίξε λίγο με τα slots) ή την μια 256άρα θα την κρατήσεις spare :)

Συμφωνώ με τα παιδιά, το δικό μου qdi advance 9 παίρνει μέχρι 768 ΜΒ και βλέπει μέχρι 256άρια dimms double sided(ΜΟΝΟ), σ' ένα MSI παρόμοιας χρονολογίας έβλεπε και single sided dimms μέχρι 1024ΜΒ.... Για να μην στα βλέπει εξ' αρχής υποψιάζομαι ότι έπεσες στην δικιά μου περίπτωση...και δεν υπάρχει και updated bios....η qdi τα ξέχασε...!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.