Necro Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2005 το pc είναι από προσφορα και η μητρική είναι η P4 TITAN:GA-8S661FXM(gigabyte)έχω μια 6800 και 512ddr333 μνήμη.Είναι αρκετή η μητρική για overclocking γύρω στα 3,4 από 2,8 και για την 6800 σε gt???? :091: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάρτιος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 Στο overclocking δεν μετράει μόνο η μητρική αλλά και ο επεξεργαστής. Βασικά, κυρίως ο επεξεργαστής. Είσaι σίγουρος οτι ο Ρ4 που έχεις φτάνει τα 3.4? Και εκτός αυτού θα χρειαστείς καλύτερη ψύξη. Όσον αφορά τον υπερχρονισμό της 6800, αυτό δεν έχει καμμία σχέση με την μητρική.Γενικά όμως, οι μητρικές που υλοποιούνται γύρω από chipsets της SiS είναι συνήθως περιορισμένων δυνατοτήτων σε overclocking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάρτιος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 ναι ξέρω πως αυτός που χω από power user πάει και στα 3,8...από ψύξη θα πάρω το antec 1080 amg(case) που θάχει 3 ανεμιστηράκια με καλή θερμική συμπεριφορά,τι λες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Μάρτιος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 Το θεμα δεν ειναι μονο το τι κουτι θα παρεις αλλα το τι ψυξη θα εχει πανω η cpu!Με τη μαμα intel δεν πιστευω να εισαι καλα!Οποτε θ πρεπει να την αλλαξεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάρτιος 13, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 γιατί την καημενούλα την λυπάμαι εξάλλου μιλάμε για το πολύ στα 3,4 έστω στα 3,2 δεν θάναι εντάξει?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Μάρτιος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 Αναλογα!Τωρα για να εισαι και σιγουρος εγω λεω να την αλλαξεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Μάρτιος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Εάν έχεις τάση προσ o.c τότε δεν έπρεπε να πάρεις gigabyte, οι gigabyte είναι για σταθερότητα... εάν θες o.c then... Abit AI7 uGuru/Asus P4P800 etc. Επίσης εάν έχεις midle/full atx και όχι micro έπρεπε να πάρεις μητρική atx.. και όχι micro-atx. και ενοιτε ΟΧΙ SiS, εκτώς εάν ήταν 655TX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάρτιος 14, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 τι να σας πω ρε παιδιά το pc από προσφορα ήταν και όταν το πήρα δεν ήξερα που μου pan τα 4 !!!!!Εγώ θέλω να βάλω την μητρική στο καινούργιο case και να κάνω ένα χαζό overclock κυρίως την 6800 (να την κάνω gt με τα extra pipelines)(άλλωστε δεν παίζει σημασία το oc της 6800 με την motherboard)...............μου λέτε πως δεν ΜΠAIΝΕΙ Η ΜΗΤΡΙΚΉ ΣΤΟ FULL TOWER????????????????????:(:((:::(:(:((: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάρτιος 14, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Λοιπόν μάλιστα απότι φαίνεται χρειάζομαι και motherboard δε μου λέτε καμια από 50:(-80:) euro καλή για overclocking και συμβατή με το pc????Ωστόσο αν μπορείτε να ψάξετε σε κάνα site για τον χώρο του antec 1080 amg να δείτε μήπως και μπαίνει η motherboard θα σας ήμουν υπόχρεος!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Μάρτιος 14, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Aπο οτι ξερω τα tower εχουν τις καταλληλες τρυπες και για micro-atx motherboard μια χαρα πρεπει να μπαινει σε full tower......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάρτιος 14, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 OK ΛΟΙΠΌΝ ΕΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ANTEC ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ CASE ΤΟ nzxt nemesis black....που χωράει σίγουρα micro atx .........μάλιστα "μαρεσει" περισσότερο από της antec λόγω θερμοκρασιών (ψάξτε για reviews και τη καταλάβετε)και style...όσο για τροφοδοτικό κάνα tagan ένα 420 "εβΑλα" στο μάτι από "μουλτιραμα" μπορεί κάποιος να το δει και να μου πει εάν υπάρχει περίπτωση να σκάσει?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.