Jump to content

προβλημα μεγαλο

def

Recommended Posts

εχει 2 μερες που εχω την POV PCI-E 256MB και σημερα παρουσιασε ενα μεγαλο προβλημα εμφανιζει στην οθονη γραμμες με χρωματα τετραγωνακια και γενικα ασυναρτισιες στην οθονη.με στειλαν και ελλατοματικο εξαπολο για την τροφοδοσια.τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να την παω να την δω.λετε να καηκε;

Το κάηκε είναι σχετικό.

Δεν είναι απαραίτητο. Ίσως να είναι ελαττωματική.

Από θερμοκρασίες ξέρεις πως πήγαινε η καρτούλα? Γενικά τι θερμοκρασίες επικρατούν στο σύστημά σου?

ειναι η POV6800ULTRA PCI-E. ειναι 2 ημερων καιμου παρουσιασε προβλημα εχω τα χαρτια την αποδειξη μου ειπαν οτι εχει εγγυηση θα μου δωσουν καινουρια;

με πιανει κρυος υδροτας με την σκεψη οτι μπορει να μου που καμια μ..............την πηρα απο το υποκαταστημα στα βριλισια αλλα μενω κοντα στην θεσσαλονικη.αφου εποικοινονηση και με βριλισια και θεσσαλονικη μου ειπαν οτι μπορω να την παω θεσσαλονικη να την δει τεχνικος και να μου την αλλαξουν απο κει. να τους πιστεψω multirama

ρε παιδια τη εννοειι εσοκληστη μεσα στο κουτι εγγυηση.εμενα δεν ειχε κανενα χαρτι μεσα στο κουτι της που να μιλαει για εγγυηση.εχω την αποδειξη πληρωμης και ολα τα απαραιτητα που ηταν στο κουτι της,βαζουν μεσα στο κουτι χαρτι για εγγυηση;

Το ίδιο πρόβλημα είχα με την ίδια κάρτα (6800 ultra) και απο το ίδιο μαγαζί (multirama). μου την άλλαξαν μέσα σε 3 μέρες. και είσαι ο τρίτος που μαθαίνω με το ίδιο πρόβλημα.... κάτι δεν πάει καλά με αυτές τις κάρτες

ειχε κανενα εξτρα χαρτι για την εγγυηση το κουτι σου; εμενα δεν εχει εχω μονο αποδηξη

που ειναι 3 ημερων και τα βασικα που εχει το κουτι την πηρα απο Αθηνα αλλα μενω Κιλκις μου ειπαν νατην παω θεσσαλονικη να την δει τεχνικος για να την αλλαξω.σε κανανε κανενα μπερδεμα,η στην αλλαξαν χωρις φασαρια;

αισθανομαι την αναγκη να ευχαριστησω δημοσια το καταστημα της multirama μετα απο ενα προβλημα που δημιουργιθηκε στην καρτα γραφικων μου. για μια αλλη φορα σταθηκε αξιοποιστη. ευχαριστω multirama

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.