Jump to content

Τι υγρό χρησιμοποιείτε?

Chr1442169074

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εγώ αρχικά χρησιμοποιούσα μόνο απιονισμένο νέρο. Στη συνέχεια το ανάμιξα με ένα παραφλού της AVIN και τώρα χρησιμοπιώ απιονισμένο νερό(Μασούτης :) ) και παραφλού Motul(κορυφαίο).

Αν χρησιμοποείται παραφλού , πείτε και μάρκα.

Αντιψυκτικο FEDERAL 4 εποχων, ετοιμο προς χρηση σε ολα τα καλα βενζιναδικα.

Έχει δοκιμάσει κανένας ποιό από αυτά τα παραφλού είναι UV reactive;

Kαι αν ναι τι χρώμα βγαίνουν;

Αντιψυκτικο FEDERAL 4 εποχων, ετοιμο προς χρηση σε ολα τα καλα βενζιναδικα.

Mονο αυτο η σε συνδυασμο με νερο? Πλακα πλακα μονο παραφλου κανει να χρησιμοποιησουμε η οχι? :026:

Mονο αυτο η σε συνδυασμο με νερο? Πλακα πλακα μονο παραφλου κανει να χρησιμοποιησουμε η οχι? :026:

Δεν ειναι παραφλου σκετο αυτο.

Ειναι αντιψυκτικο με 30% παραφλου και διαφορα αλλα χημικα ετοιμο προς χρηση.

παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει διαβρωση με απιονισμενο+μικρη δοση παραφλου ? πχ αν αυξησουμε το παραφλου ? θα την αποφυγουμε? :067: αυτο χρησιμοποιω εγω...

post-1422-1442174020,0803_thumb.jpg

• 4 weeks later...

Παιδια για την εξης combination τι λετε?: ουζο+απιονισμενο νερο+παραφλου+betadin? Το εκανε ενας απο το thelab και με το ουζο δεν μυριζει οταν ανοιγει το τανκ, με το παραφλου παει η διαβρωση, και με το betadin τα μικροβια. τι λετε?

Με μία κεφαλοσπορίνη 4ης γενιάς και συστηματική ακτινοβολία και χημειοθεραπεία νομίζω ότι έχουμε βρει τη λύση

Eγω απιονισμενο νερο με λιγο παραφλου μαρκας σαν του ΚΤΜ!

Αλλα τωρα που θα το ξαναλυσω και θα κανω καποιες αλλαγες μονο παραφλου θα βαλω!

Ενα σφηνακι παγωμενη ρακη απ την καταψυξη καθε πρωι και παιζει οτι θες μετα σταθερα ολη μερα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.