Alkis27 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2005 Παιδιά είναι λίγο περίεργο αυτό που ψάχνω να ανακαλύψω αλλά δεν πειράζει.. Ψάχνω λοιπόν να βρώ την πιο λεπτή σε πάχος TFT (17" ή 19") που υπάρχει. Μεχρι τώρα από όλες όσες έχω δει απόλυτος νικητής είναι η Samsung 172X με πάχος μόλις 1.8 cm ! (http://www.overclockers.com.au/image.php?pic=articles/257238/side.jpg)Εχετε δει εσείς κάποιο άλλο μοντέλο με ανάλογο πάχος ή και πιο λεπτή ? Περιμένω απαντήσεις :-)
morius Ιανουάριος 9, 2005 #3 Ιανουάριος 9, 2005 Όντως που το πρόβλημα αν η οθόνη είναι 2,5cm?????:wassat: :wassat:
sotiris Ιανουάριος 9, 2005 #4 Ιανουάριος 9, 2005 γιατί σε ενδιαφέρει τόσο το πάχος?μόνο αν θες να τη βάλεις στον τοίχο, αλλά και πάλι από τη βάση νομίζω εξαρτάται.
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 9, 2005 #5 Ιανουάριος 9, 2005 Η προηγούμενη οθόνη που είχα μάλλον ήταν λεπτότερη. http://tim.griffins.ca/gallery/laptop/cwdata/sdmn50.html
mlemo Ιανουάριος 9, 2005 #8 Ιανουάριος 9, 2005 Προφανώς για να ψάχνεις την πιο λεπτή οθόνη, τον παράγοντα αισθητική το βάζεις τέρμα του πήχυ!Καλά κάνεις εφόσον το θέτεις έτσι!Μη ξεχνάς όμως ότι σε τόσο λεπτή οθόνη το τροφοδοτικό θα είναι εξωτερικό, με μόνιμη λειτουργία (ειδάλλως θα πρέπει να έχεις διακόπτη στο πολύμπριζο για να το κλείνεις) και αρκετά ακόμη μειονεκτήματα των εξωτερικών τροφοδοτικών που τα ξέρουν καλύτερα οι εδικότεροι από εμάς (τεχνικοί)!Βέβαια δική σου η οθόνη, οπότε δική σου και η απόφαση!
Alkis27 Ιανουάριος 9, 2005 Author #9 Ιανουάριος 9, 2005 Καταρχήν να πω οτι με ενδιαφέρει πάρα πολύ το design. Για αυτό και ψάχνω να βρω την πιο λεπτη TFT που έχει βγει ποτέ. Οντως από ότι βλέπω η Sony SDM-N50 είναι ακόμα πιο λεπτή (1.2 cm) αλλά όμως είναι 14" και πολύ παλιά τεχνολογικά... Εγώ αναφέρομαι μόνο στα μοντέλα 17" και 19" των τελευταίων 2 ετών το πολύ... οπότε η Samsung 172X παραμένει στην νο1 θέση της πιο λεπτής TFT... άλλη πρόταση ?
Bobi Rhoads Ιανουάριος 11, 2005 #10 Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Alkis27 Καταρχήν να πω οτι με ενδιαφέρει πάρα πολύ το design. Για αυτό και ψάχνω να βρω την πιο λεπτη TFT που έχει βγει ποτέ. Οντως από ότι βλέπω η Sony SDM-N50 είναι ακόμα πιο λεπτή (1.2 cm) αλλά όμως είναι 14" και πολύ παλιά τεχνολογικά... Εγώ αναφέρομαι μόνο στα μοντέλα 17" και 19" των τελευταίων 2 ετών το πολύ... οπότε η Samsung 172X παραμένει στην νο1 θέση της πιο λεπτής TFT... άλλη πρόταση ? η επιλογη ειναι δικη σου αλλα.....καλυτερπ θα ηταν να σε ενιαφερουν οι αποδοσεις σε αυτην την περιπτωση! ανεβενοντας η ποιοτητα του design θα ανεβενει και η τιμη! ετσι μπορεις να δοσεις τα λευτα του ''design'' για να παρεις ''αποδοσεις''!
PaPa-ZorD Ιανουάριος 14, 2005 #11 Ιανουάριος 14, 2005 ΛοΛ ρε έλεος τωρα η διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις οθόνες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.