TRoboCop Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2005 Ξέρει κάποιος κανένα προγραμμα που να κάνει overclocking στο modem και στην σύνδεση για να πηγαίνει πιο γρήγορα????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop [Σήμερα, στις 13:06] Ξέρει κάποιος κανένα προγραμμα που να κάνει overclocking στο modem και στην σύνδεση για να πηγαίνει πιο γρήγορα????? ????? ναι αμέ, δες τα προγράμματα της οτενετ :banging: πέρα από την πλάκα, κυκλοφορούν κάτι progs για να κάνεις optimize κάποιες παραμέτρους όσο αφορά την αποστολή/λήψη των πακέτων αλλά η διαφορά είναι απειροελάχιστη...παλιά επί εποχών pstn είχα δοκιμάσει ένα προγραμματάκι (ίσως κάποιος θυμάται όνομα του) που μπορούσες να χρησιμοποιήσεις 2 γραμμές pstn και 2 accounts σα ΜΙΑ σύνδεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 οχι....απλα αλλαζεις τα καλλωδια....βαζεις απο ηχεια....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 E; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Ιανουάριος 9, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης οχι....απλα αλλαζεις τα καλλωδια....βαζεις απο ηχεια....!!!! ???Τα ηχεία εχουν λιγότερα καλώδια απο αυτά του τηλεφώνου :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop ???Τα ηχεία εχουν λιγότερα καλώδια απο αυτά του τηλεφώνου :hehe: Λες να το ειπα σοβαρα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιανουάριος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Εγώ προσπαθώ να overcloκαρω την web cam αλλα δεν γινεται λόγω υψηλής θερμοκρασιάς . Ειναι πάνω στην οθoνη ρε γαμώτο :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Εγώ προσπαθώ να overclockαρω την συσκευή τηλεφώνου αλλά δεν γίνεται ρε γαμώτο. Θέλω να την κάνω να πέρνει πιο γρήγορα τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Ιανουάριος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Εγω παλι προσπαθω να κλοκαρω τα ηχεια μου αλλα δε βρισκω κανα guide ρε γμτ...:Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ Ιανουάριος 12, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Έχετε τρελαθεί τελείως :boxed: Αλλά σας γουστάρωωωωω ! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 12, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Α ρε ενα o/c που εκανα στο πληκτρολογιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 12, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Εγω εκανα o/c στον ποντικα! Προτεινω να το κανετε κ εσεις!! Κλικαρει πιο γρηγορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 12, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop Ξέρει κάποιος κανένα προγραμμα που να κάνει overclocking στο modem και στην σύνδεση για να πηγαίνει πιο γρήγορα????? ????? Ψαξε στο google ===> modem booster/speed connection κλπ...ισως βρεις κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 12, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Στο system mechanic (άμα το έχεις ) έχει μια επιλογή για να δώσεις μια μικρή ώθηση στο modem σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Ιανουάριος 12, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Είπα κάτι αστείο και με κοροιδέυετε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 12, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Εγώ τώρα σου απάντησα λογικότατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Ιανουάριος 12, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Snake Εγώ τώρα σου απάντησα λογικότατα. Για τους αλλους το είπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 12, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop Για τους αλλους το είπα Ελα μια πλακιτσα κανουν τα παιδια:p:p αφου εχει πλακα ... μην ρωτας το γιατι... η αγαπη αυτη ...εχει τωρα τελειωσει.. Οσο για μοντεμ μποουστερ δεν γνωριζω ...αλα για ιντερνετ μπουστερ λεγετε ADSL Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 12, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 ...η αγααααααπη η τοσηηηηηη...Τρομποκοπ με αυτα τα προγραμματακια μην νομιζεις πως θα καταλαβεις τη διαφορα...Οποτε καλυτερα ετσι οπως εισαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 12, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K ...η αγααααααπη η τοσηηηηηη...... Ετσι ετσι.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.