Jump to content

Κουφό Προβλημα

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Έχουμε να τα πούμε αρκετό καιρό! :p

Παιδιά συμβαίνει κάτι πολύ αστείο...

Το PC μου δεν ποστάρει... :D

Με λίγα λόγια όταν κάνω επανεκκίνηση δεν κάνει μπιπ και να μου εμφανίσει στα πόσα τρέχει το CPU. Μόνο για τις μνήμες μου λέει!

Φυσικά το CPUZ έχει σωστές πληροφορίες, όπως αυτές που δουλεύω κάθε μέρα το PC (3.6GHz).

Είμαι απόλυτα σταθερός παρόλα αυτά. (ΈΚανα 12ώρες Prime όταν το κατάλαβα αυτό - ότι δεν ποστάρει).

Δεν ξέρω μήπως είναι θέμα μνημών... Δεν θυμάμαι από πότε το κάνει...

Δοκίμασα να κάνω Crear Cmos και να βάλω χειροκίνητα τις ρυθμίσεις, αλλά πάλι τα ίδια...

Τι λέτε να είναι?

βάλε μια μνήμη πάνε αυτή που έιναι κοντά στο CPU και κάνε Clear από το Jumper όχι από πίσω μου το έχει κάνει και εμένα αλλά με ένα κανονικό Clear στρώνει, έχεις και μνήμες που δεν παίζουν καλά με την Abit :(

Φίλε Heatspreader στην IP35 Pro οταν κάνεις restart σου βγάζει μόνο για τις μνήμες στο POST screen.

Τα φούλ info για επεξεργαστή, ταχύτητα κλπ τα βγάζει μόνο στο πρώτο power up αν δεν κάνω λάθος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.