Jump to content

HEEEEEEEELP!!!!

subaru_AMD

Recommended Posts

Λοιπον παιδια...γειά σας!!!

Είμαι καινουργιο μελος.1,5 μήνα σχεδόν.Θέλω λοιπόν κάποια βοήθεια για την καρτα γραφικών.Έχω μία 9600 RADEON PRO 256 αλλα δεν μου κάνει και τοσο εντύπωση.θα την στείλω και θα παρω άλλη.......αλλα ποιά αλλη;;;;;;;

Για να με βοηθήσεται να σας πώ τι δουλεία κάνω και υστερα μου λέτε.

Έχω μία βιοτεχνία με έπιπλα και για τον σχεδιασμό κουζίνας ένα πρόγραμμα λιγο βαρυ θα έλεγα(το "1992" εάν το γνωρίζεται).

Όχι το οτι ζορίζεται και πολύ το μηχάνημα μου αλλα.....ξέρεται!!!

Λοιπόν επίσης ειμαι και gamer αλλα το NFS2 θέλω ρε γμτ να το τρέχο full και όχι ετσι όπως είναι τώρα.Το Doom 3 πάλι σκ@τ@. :071: :071:

Το πρόγραμμα που λες το ξέρω.. το έχει ένας φίλος και το δουλεύει με μία mx-400, αλλά έχει 1G RAM το μηχάνημα. Στο δικό σου τη μνήμη έχεις, γιατί εκεί δουλεύει ιδιαίτερα καλα θα έλεγα. (Η τελευταία έκδοση του προγράμματος)

Με μία 6800GT Θα μπορείς να παίζεις τέλεια όλα τα παιχνίδια που σου αρέσουν χωρίς όρια.

Είναι μακράν η καλύτερη λύση εκτόσ και αν βρεις μια 6800 απλή και ξεκλειδώσεις τα επιπλέον pipelines .Προκειμένου όμως να "μπλέξεις" με όλα αυτά δώσε κάτι παραπάνω και πάρε απο την αρχή 6800GT.Εγώ με μία MSI που έχω είμαι μια χαρά πάντως ΄)

Ναι η se εχει 8 pipelines ενω η pro εχει 12 ή και καποιες φορες 16!

Με μια 6800gt θα εισαι μια χαρα νομιζω η και με μια χ800pro!

Tωρα για την x800se δεν σου εγγυομαι και πολλα γιατι δεν την εχω δει και δεν ξερω τη συμπεριφορα της στα games!

Αλλα και μια 6600gt αν δεν θελεις να διαθεσεις αρκετα χρηματα ειναι οκ!

Η Χ800se εχει λιγοτερα pipelines.Παρε Χ800Pro Vivo και καντην Χ800ΧΤ.Εγω παντως ψιλομετανιωσα για την Χ800se που πηρα.Παει καλα(560 Core+488 Mem) αλλα τα 8 pipelines ειναι καπως λιγα.Το Doom3 + Nfs2 τα τρεχω σε τερμα ποιοτητα(εκτος απτο Doom γιατι θελει 512 mb vga) χωρις o/cing και ουτε κολλαει ουτε τιποτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.