lukasbayern Μάϊος 6, 2005 #21 Μάϊος 6, 2005 Ρε παίδες έχω μια ερώτηση. Έβαψα που λέτε το εσωτερικό με σπρέυ χρώμιο τζαμάτο γυαλιστερό. Μετά όμως πέρασα μερικά κομμάτια βερνίκι και θάμπωσε και σκούρηνε. έκανα καμιά ******* τελικά; Θέλει πάλι τρίψιμο ε;
soler1442169065 Μάϊος 6, 2005 #22 Μάϊος 6, 2005 Μήπως το βερνίκι ήταν για τα μπάζα?Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ πάντως.
lukasbayern Μάϊος 6, 2005 #23 Μάϊος 6, 2005 Τελικά πήρα ακρυλικό βερνίκι. Μου είπαν οτι το κανονικό το σκουραίνει τερλικά. Να σου πω τώρα αν βάλω πάνω στο υπάρχον βερνίκι μπογιά και μετά το περάσω με το καινούργι οβερνίκι θα πιάσει ή θα ξεβάψει; Δυο κομμάτια είναι μόνο αλλά βαριέμαι το τρίψιμο γμτ.
soler1442169065 Μάϊος 6, 2005 #24 Μάϊος 6, 2005 Τελικά πήρα ακρυλικό βερνίκι. Μου είπαν οτι το κανονικό το σκουραίνει τερλικά. Να σου πω τώρα αν βάλω πάνω στο υπάρχον βερνίκι μπογιά και μετά το περάσω με το καινούργι οβερνίκι θα πιάσει ή θα ξεβάψει; Δυο κομμάτια είναι μόνο αλλά βαριέμαι το τρίψιμο γμτ.Όχι όχι. μην βάψεις πάνω από το βερνίκι.Δεν θα κάτσει το χρώμα.
ozigiorgos Ιούνιος 5, 2008 #25 Ιούνιος 5, 2008 να ρωτήσω... το montana (το spray για πλαστικό που λέτε εδώ..εμείς το έχουμε για γκράφιτι τέσσρα) βάφει παντού όχι μονο πλαστικό όπως ξέρω από την εμπειρία μου... η ερώτηση είναι.. και το gold και το κανονικό δεν ανεβάζουν την θερμοκρασία μέσα στο pc???
ozigiorgos Ιούλιος 17, 2008 #27 Ιούλιος 17, 2008 μια χαρα τοτε.... εχω να ριξω ενα τρομερο graffity στο κουτι!!
Greek Ιούλιος 17, 2008 Author #28 Ιούλιος 17, 2008 Ωραια , να σε έχουμε υποψιν για κάμμια μοντίφα ενόψην της έκθεσης αν χρειαστούμε να βάψουμε κάνα κουτι...
ozigiorgos Ιούλιος 17, 2008 #29 Ιούλιος 17, 2008 Ωραια , να σε έχουμε υποψιν για κάμμια μοντίφα ενόψην της έκθεσης αν χρειαστούμε να βάψουμε κάνα κουτι...πολυ θα το ηθελα αλλα δυστυχος εχω διαβασματα απο Σεπτεμβρη και θα μου ειναι δυσκολο για φετος.... παντος θνξ για το ενδιαφερον..
darthvader Αύγουστος 19, 2008 #30 Αύγουστος 19, 2008 Καλημέρα. Σε το video αυτός ο τύπος μετά την αμμοβολή του case βάζει και ένα στρώμα «primer coat» (primer ο στόκος δν είναι?) Θα ήθελα να μου πείτε πώς είναι η εμπορική ονομασία αυτού του σπρέι..
Greek Αύγουστος 19, 2008 Author #31 Αύγουστος 19, 2008 Βασικα primer λεγεται και εδώ. Είναι το υπόστρωμα που χρησιμοποιείται πριν το κανονικό χρώμα ώστα να κάτσει καλά και να κολλήσει σωστά και να μην ξεφλουδίσει μετά από λίγο. Υπάρχει primer για μέταλλο αλλα και primer για πλαστικό . Βασικά το πρίμερ είναι αναγκαίο αν είναι γυμνό το μέταλλο , αν υπάρχει ήδη μπογιά ίσως δεν χειάζεται εκτός και αν είναι τελειώς διαφορετικότ ο χρώμα οπότε με αυτό καλύπτεις το παλιό χρώμα και περνάει σωστά το νέο.Τώρα , αν θα βάψεις κουτί που έχει και μέταλλο και πλάστικό θα χρειαστείς primer (υπόστρωμα) και για το μέταλλο και για πλαστικό ώστε να κρατήσει και στα δυο για την ίδια περίοδο.
tsif Αύγουστος 19, 2008 #32 Αύγουστος 19, 2008 Αυτό το πράγμα που πέρασε λέγετε εποξικό αστάρι και το περνάνε στα αλουμίνια και τα γαλβανισμένα σίδερα πριν την βαφή .....επίσης έχει διάφορες ''κατηγορίες''Πάντος δεν χρειάζεται για βαφή πάνω στο κουτί ..... με ένα απαλό τρίψιμο του κουτιού είσαι 0κ ..
dellman Αύγουστος 19, 2008 #33 Αύγουστος 19, 2008 Αυτό το πράγμα που πέρασε λέγετε εποξικό αστάρι και το περνάνε στα αλουμίνια και τα γαλβανισμένα σίδερα πριν την βαφή .....επίσης έχει διάφορες ''κατηγορίες''Πάντος δεν χρειάζεται για βαφή πάνω στο κουτί ..... με ένα απαλό τρίψιμο του κουτιού είσαι 0κ ..Και έλεγα δεν θα ποστάρει :033: Βασίλη πρέπει να ξεκινήσουμε και αυτό που λέγαμε:057:
tsif Αύγουστος 19, 2008 #34 Αύγουστος 19, 2008 Στην αυριανή συνάντηση θα μιλήσω με τον Τάκη και θα σου πω λεπτομέρειες ..... Οχι ότι δεν τα είπαμε την Κυριακή ...... έτσι για να ζηλεύεις !!!!!!!!!! ....:p:p:p:p:p:p
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.