Jump to content

Νεο PC(συνθεση), προτασεις για βελτιωση κτλ κτλ...

Isolated

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα/σπερα σε ολους:) , θελω τη βοηθεια σας και τις προτασεις σας για το pc που προκειται να φτιαξω.:T: Αυτη ειναι η συνθεση (Τιμες απο e-shop):

-ΚΟΥΤΙ Q-TEC T-MD02 SILVER WITH WINDOW-------------------------64.63

-CHIEFTEC 360 WATT 24pin-----------------------------------------------37.50

-ALBATRON K8X800 PRO RETAIL------------------------------------------90.00

-AMD ATHLON 64 3200+ 2.20GHz BOX----------------------------------181.00

-MAXTOR 6Y200M0 200GB - 8MB CACHE - SERIAL ATA---------------109.00

-KINGSTON KVR400X64C3 512MB PC3200 400MHz VALUE RAM----75.16

-NEC DVD-RW, ND3500 DUAL LAYER (BULK,16x4x16x)---------------71.90

-Συνολο 627

Ο,τι εχεται να προτεινεται κ να διορθωσετε ειναι ευπροσδεκτο:flex: !

Παραπανω λεφτα δε θελω να δωσω οποτε οτι προτεινεται να μην ειναι πολυ ακριβοτερο, αν ειναι.

εξηγηση: VGA εχω ηδη:p και το τροφοδοτικο ξερω ηδη οτι θα αλλαξει!

Ακομα να πω οτι στο pc πιθανοτατα δε θα κανω oc και θα το χω (πιθανοτατα) ανοιχτο 24h/24h οποτε θελω να ναι αρκετα αθορυβο.

Αυτα...ειμαι ολος ματια:p !

κανένα καλυτερο Psu (αυτο με 12αρι φαν πιθανόν να κάνει θόρυβο)

το DVD RW NEC 3500 πρεπει να είναι λίγο φθηνοτερο και δοκιμασένο..

Για εκνευριστικά ήσυχο κουτί+τροφοδοτικό --->Antec Plus 1080AMG Low Noise 430W αλλά έχει 142+φπα είναι όμως αλητεία.Έχω κοιμηθεί ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ σε ένα στρώμα και δεν έχω πάρει χαμπάρι και δεν ήμουν λιώμα βέβαια :) Μου φαίνεται οτι παίζει και άλλο ένα Antec πάλι εξίσου ήσυχο αλλά γύρω στα 120 τελική.

Thanks παιδια:T::upside: !

Jax7480, Case δινω αρκετο βαρος στην εμφανιση, γιατι αυτο θα το χω μεσ το δωματιο μου για αρκετο καιρο οποτε να μην ειναι ενα ασπρο σκετο κουτι καλυτερα.. αυτο που εχω βαλει το χεις δει απο κοντα? εχει κανενα σημαντικο μειονεκτημα?

psu λες το 24-pin right?

Τα GB ειναι στραγαλια με την dsl :innocent: οποτε, ειναι τοσο σημαντικη η εγγυση για 2 χρονια παραπανω? και εχει και καλυτερη σχεση GB\ o 200αρης.

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 16:14]

Γιατί kingstone?

Tι άλλο να βάλει το παιδί(ξέρω οτι θα γράψουμε καμιά χιλιάρα απόψεις);;Είναι πολύ καλές(γνώμη μου):inlove: ....εγώ πάντα τέτοιες βάζω(δοκιμασμένες...):worship:

Kingston γιατι οχι? δεν εχω ακουσει ποτε κακη γνωμη και εχουν και σχετικα καλη τιμη.

αν προτεινετε αλλα πραγματα, βαλτε και κανα επιχειρημα:flower: .

Σιγουρα καλυτερο psu(tagan420) απο τα λιγα ΤΕΛΕΙΩΣ αθορυβα.

Η kingston ειναι μια χαρα αν ΔΕΝ εισαι overclocker(corsair)

Aν το θες τοση ωρα ανοιχτο μην αφησεις εργοστασιακη ψηχτρα

Δυστηχως δεν εχουμε μεγαλα περιθωρια βελτιωσης λογω χρηματων

Tι vga εχεις?Αυτη που λες στο τελος του post

Vga εχω μια GeForce2 MX-400 64Mb, μενω σ αυτη και λογω χρηματων αλλα και επειδη δεν εχω ιδιεταιρη "τρελα" με τα παιχνιδια..

Τι ψυχτρα λες αντι της εργοστασιακης? σιγουρα δεν αρκει? γιατι απ το 24ωρο φανταζομαι οτι θα τον δουλευω γυρω στις 6 ωρες και τις υπολοιπες απλα θα κατεβαζει..

Μια χαρα ειναι η "μαμα" ψυχτρα της AMD. Δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις η συγκεκριμενη CPU.

[Endu SHOCK]Δεν ειναι και Preshot...[/Endu SHOCK]

Αρχική απάντηση από Isolated

Vga εχω μια GeForce2 MX-400 64Mb, μενω σ αυτη και λογω χρηματων αλλα και επειδη δεν εχω ιδιεταιρη "τρελα" με τα παιχνιδια..

Τι ψυχτρα λες αντι της εργοστασιακης? σιγουρα δεν αρκει? γιατι απ το 24ωρο φανταζομαι οτι θα τον δουλευω γυρω στις 6 ωρες και τις υπολοιπες απλα θα κατεβαζει..

Τοτε εισαι μια χαρα.

Αρχική απάντηση από PaPa-ZorD

Καλή φάση είναι το κουτί σου αλλά να ξέρεις ότι είναι λίγο φασαριόζικο

Παλι καλα που ηθελα ησυχια:p !

Αν αλλαξω τα δυο πλαινα ανεμιστηρακια?..γι αυτο δε το λες?

το κουτακι που λες το εχω εγω..

το μονο μειονεκτημα ειναι οτι κανουν λιγακι φασαρια τα φανακια του. αν τα αλλαξεις εισαι οκ.

κατα τα αλλα ειναι συμπαθητικο κουτακι

Οποτε οκ και το κουτι. Ωραια προχωρω συντομα σε παραγγελια..:):T:

Ευχαριστω για τη βοηθεια σας.. τα λεμε;) !

Το κουτι που εχω βαλει, το χει δει κανεις σε μαγαζι στην αθηνα? γιατι απο ι-σοπ...γιοκ.

το Ηeroichi CI-6A19, στις φωτογραφιες το μαυρο εχει κλιπακια στο πλαινο και το ασπρο οχι, ετσι ειναι? εχουν και τα δυο, δεν εχουν και τα δυο?

Το άσπρο που έχω έχει κληπάκια.

Και τα μαύρα που έχω δει έχουν και αυτά κληπάκια.

Βασικά δεν ξέρω τι παίζει με τα κληπάκια των πλα'ι'νών όσο αφορά το τι κληπάκια έχουν!!!

Έχω δει 2 διαφορετικά προς το κούμπωμα κληπάκια ενώ εμφανισιακά είναι ίδια!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.