Jump to content

Δωστε μου link!

Braveheart1980

Recommended Posts

Koιταξε δεν εχει ιδιαιτερες διαφορες το link στο AMD οverclocking......

Yποθετω οτι εχεις κανει σε Intel εδω εχεις και τον πολλαπλασιαστη....

Εκτος απο τα παμπολα threads μου μπορεις να κοιταξεις και ενα αγγλικο thread κοιταξε εκει δινω το link του και καλη αρχη.....

Να κατεβασεις στο μελλον την Αραχνη! αν και μπορεις να ριξεις μια ματια ηδη.....

@ maddoctor . Δεν ξερω τι να προτοψαξω για αυτο σας ρωτησα για μια συγκεντρωτικη σελιδα εδω περα μπας και βγαλω ακρη

@MrSeanKon Thanks! Θα κοιταξω τα λινκ που με εδωσες!

Προσεξε τη διαφοροποιηση των Α64 λογω memory controller εναντι των Intel αλλα και των παλιοτερων AMD.....

Ριξε και ματια εδω

Λεει και για το καψιμο αλλα περισσοτερα περι καψιματος του επεξεργαστη θα βρεις εδω

Αυτα που σου ποσταρα παραπανω περι καψιματος και memory controller θα τα λαβεις υποψιν οταν εχεις ηδη κανει overclocking και θα βρεις τοιχο.

Το καψιμο του επεξεργαστη γινεται για να τον βελτιωσει βεβαια σε Intel αποδιδει καλυτερα ενω σε AMD οχι και πολλα.

Οσο για τη διαφοροποιηση της μνημης σε Α64 μη σε απασχολει.

Ξεκινας με χαλαρα timings να βρεις ορια επεξεργαστη πρωτα (στην αναγκη βαλε διαιρετη για να εισαι 100% σιγουρος οτι η μνημη δε θα ευθυνεται για ασταθεια) και μετα θα αρχισεις να σφιγγεις τα timings.

Eνα πλεονεκτημα για να βρεις ευκολα και γρηγορα τα ορια του chipset της μητρικης σου ειναι ο ξεκλειδωτος πολλαπλασιαστης.

Εχω στον οδηγο αναφορας ενα αρχειο "General FAQ" κατεβασε το εχει κι αυτο υλικο να μελετησεις.

Με το μαλακο θα τα κανεις ολα αυτα οχι αποτομες κινησεις και θα ανταμειφθεις τα μεγιστα.

Η διαδικασια βημα προς βημα των Tools θα σε βοηθησει αλλα το μειονεκτημα ειναι οτι χρειαζονται αρκετη μελετη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.