opelcorsagr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 έχω ένα πολύ κουφό πρόβλημασε ένα μηχανάκι με WIN2000 τα cd drives δεν έχουν "αντιστιχισμενο" γράμμαδοκίμασα τα πάντα(ξήλωμα οδηγών , είδε channels, κτλ αλλα τίποτα)τα drivers λειτουργούν κανονικά σε dos και με το utility τις via φαίνονται κανονικά ακόμα στο device manager φαίνονται κανονικά αλλα μέσα στο manage δεν υπάρχουν να τους δώσω γράμμα... δοκίμασα να μπω και με safe, μπας και τα βλέπει 2-3 φορες, και μπλοκάρει αλλα τίποτα.καμια ιδέα πριν πάει για χειρουργείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάρτιος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Στα ΧΡ υπάρχει η δυνατότητα μέσα από το Computer Management να δώσεις ότι γράμμα θέλεις στους σκληρούς/cd/dvd που έχεις.Τώρα δεν ξέρω εάν έχει κάτι αντίστοιχο τα 2000.Ψάξε το εκεί που μπορείς και βλέπεις τα services του υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Είναι ακριβώς το ίδιο και σε Windows 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Μάρτιος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Μήπως όταν εγκαθιστούσες Win είχες πάνω και 2ο δίσκο με active partition, και μετά την εγκατάσταση τον αφέρεσες; Το έχω δει να συμβαίνει σε WinXP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opelcorsagr Μάρτιος 9, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Στα ΧΡ υπάρχει η δυνατότητα μέσα από το Computer Management να δώσεις ότι γράμμα θέλεις στους σκληρούς/cd/dvd που έχεις.Τώρα δεν ξέρω εάν έχει κάτι αντίστοιχο τα 2000.Ψάξε το εκεί που μπορείς και βλέπεις τα services του υπολογιστή.Εμ εκεί είναι που πάω να σκάσω...... στο management ουτε καν εμφανίζονται τα drives. :067: Σε ότι αφορά τον active disk ευτυχώς είναι μόνος και basic οπότε ούτε από εκεί......Μάλλον για φτου και απο την αρχή με βλέπω....... :026:Πάντως ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.