aris-the-wild-tweaker Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 Ποσο να βαλω το Grafix aperture size?Εχω 2χ512 mb ram και sapphire x800se 256MB DDR3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Μάρτιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 To ΗΤΤ τη δουλεια εχει με την καρτα γραφικων,οσο για το πρωτο ειτε 64 ειτε 128 το ιδιο κανει εγω εχω συνηθισει και το βαζω στα 128ΜΒ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris-the-wild-tweaker Μάρτιος 8, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Oχι 256 που εχει και η καρτα γραφικων??Για το ΗΤΤ τωρα που το σκεφτομαι ψιλομ@μ@κια ειπα ε?Αλλα πως γινεται να ριξω τον Multi του ΗΤΤ σε Asus A8V Deluxe(παρομοια με αυτην που εχεις αλλα 1.xx revision)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Μάρτιος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Δεν νομιζω οτι εχει σχεση με το αν εχει 256 η καρτα σου.Απ οσο εχω διαβασει με χρι 512 μνημη το βαζεις 128 πανω απο εκει το βαζεις στα 256. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris-the-wild-tweaker Μάρτιος 8, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 2x512 MB μνημη εχω.Οποτε 256MB.Τοσο καιρο με 64 ειμαι.Αντε να δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Μάρτιος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Σε δυο-τρια περιοδικα το εχω διαβασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Μάρτιος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Το Grafix aperture size είναι κάτι σαν swap file για τα γραφικά στη RAM. Μιας και οι μνήμες στις κάρτες γραφικών είναι πολύ πιο γρήγορες απο τη μνήμη RAM όταν θα χρειαστείς πάνω απο 256ΜΒ για γραφικά (βαριά παιχνίδια σε πολύ μεγάλες αναλύσεις, πάνω απο 1600χ1200 και με πολύ AA και AF) και χρησιμοποιήσει τη RAM θα αργούν πολύ τα γραφικά και θα έχεις κατακόρυφη πτώση στα fps. Με 256ΜΒ στη κάρτα είναι πολύ δύσκολο να τα τερματίσεις, οπότε ότι και να βάλεις δεν έχει σημασία. Δε ξέρω αν σου έχει τύχει να δουλεύεις ένα πρόγραμμα και να θέλει παραπάνω μνήμη RAM και να παίζει με το swap file στο δίσκο, αλλα αργεί εκνευριστηκά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.