neda Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 Γεια σας και πάλι. Τις προσόψεις των dvd klp drive, πως τις βάφω με ένα λογικό κόστος και με αποτέλεσμα καλής ποιότητας;΄ Πήρα από το e-shop πρόσοψη μαύρη της coolermaster για το nec το dvd-r, αλλά δυστυχώς δεν εφαρμόζει στην πρόσοψη. Οπότε είπα να καταλήξω στη βαφή
Greek Μάρτιος 8, 2005 #2 Μάρτιος 8, 2005 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=3264Υπάρχει ένας οδηγός κάπου εκει.Επίσης πρέπει να είχε βγάλει και ο soler έναν οδηγό πώς να βάψεις τα cdrom το οποίο μπορεί να φανεί χρήσιμο.Πάντως ,με ένα σπρέυ θα κάνεις την δουλειά σου και για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και ένα σπρεύ με λούστρο για να να γυαλίζει.
damianpcb Μάρτιος 8, 2005 #3 Μάρτιος 8, 2005 Η διαδικασια εχει ως εξης:1- τριβεις ****** με ντουκοχαρτο ολες τις επιφανεις που θες να βαψεις....2- καθαριζεις καλα τα τριμμενα κομματια με μαλακο πανι ....3- περνας ενα χερι ασταρι σε σπρευ...4- μετα απο τρεις τεσσερεις ωρες περνας τουλαχιστον δυο χερια απο το χρωμα σπρευ που θες5-την αλλη μερα περνας δυο χερια βερνικι σατινε - semiΑν δε θες να ξεφλουδισει πρεπει να κανεις τιν παραπανω διαδικασια. Επισης προτιμισε χωμα αυτοκινιτου γιατι χαλαει δυσκολα
neda Μάρτιος 8, 2005 Author #5 Μάρτιος 8, 2005 Άμα αγοράσω αστάρι, βαφή και βερνίκι, παίρνω καινούριο dvd-r :Ρ (Μια πρόσοψη ενός dvd-r Nec , θέλω να...μαυρίσω)Κάτι σε πιο οικονομικό και λιγότερο βαβουριάρικο;
Prokopas1442169067 Μάρτιος 8, 2005 #6 Μάρτιος 8, 2005 Πάρε ένα σπρέυ μαύρο, από ένα χρωματοπωλείο, βάφεις προσεκτικά για να μην κάνει νερά και να βαφτεί ομοιόμορφα και το αφήνεις να στεγνώσει. Αν θέλεις το περνάς και 2ο χέρι. Αυτός είναι ο "fast-food" τρόπος. Αυτός που αναφέρει ο Damianpcb αποφέρει καλύτερο αποτέλεσμα αλλά είναι περισσότερο χρονοβόρος και ίσως πιο ακριβός.
neda Μάρτιος 9, 2005 Author #7 Μάρτιος 9, 2005 Πήγα σε χρωματοπωλεία να αγοράσω σπρέυ μαύρο, και τους έδειξα την πρόσοψη του dvd και δε μου έδωσαν, γιατί μου είπαν ότι δε θα βαφτεί καλά και μετά από λίγο θα βγει η βαφή. Μόνο σε φανοποιείο μου είπαν μπορεί να βαφτεί καλά. Μου φαίνεται ότι θα το αφήσω άσπρο.
Greek Μάρτιος 9, 2005 #8 Μάρτιος 9, 2005 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=4201 Κοίτα εδώ και άσε τους να λένε....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.