Jump to content

Ποιον AMD?

Braveheart1980

Recommended Posts

Kαι πάλι τον 3200+. Σε πειρασμό θα με έβαζε ο νέος 3500+ με πυρήνα Winnie λόγω πολλαπλασιαστή 11x αλλά λόγω κόστους πιο πιθανόν τον 3200+.

Πολλαπλασιαστη νομιζω!

Και εγω αμα επαιρνα θα ημουν αναμεσα στον 3200+ και 3500+ και μαλλον 3500+ αλλα μπορει και τον 4000+ αν ειχα πια πολλα χρηματα να διαθεσω!

Πολλαπλασιαστη νομιζω!

Και εγω αμα επαιρνα θα ημουν αναμεσα στον 3200+ και 3500+ και μαλλον 3500+ αλλα μπορει και τον 4000+ αν ειχα πια πολλα χρηματα να διαθεσω!

Λιγο πιο λιανα....

Λιγο πιο λιανα....

Δεν μας λές εσύ πιο λιανά λίγο :)

Πόσα δίνεις ?

Τι το θές ??

HArdcore overclock η ετσι γενικα?

edit . σε καμία περίπτωση δεν αξίζει ο 4.0@ Σώτο εκτός και αν σου πέφτουν απο τις τσέπες και θές να ελαφρώσεις. . πίστεψε με τόσο που κοστίζει εχεις επιλογές ,,, και επιλογές ,,, και επιλογές κοκ.

Λιγο πιο λιανα....

Tι πιο λιανα δεν ξερω τι θα επαιρνα εξαρταται αμεσα απο το ποσα θα εδινα!

Συμφωνω απολυτα atarixp!

Θελω κατι που να κρατησει οσο το δυνατον περισσοτερο , στα πλαισια βεβαια της εξελιξης των pc's.

Overclock θα με ενδιεφερε.

Ηδη ο P4 μου εδω και 2 χρονακια δουλευει στα 3 ghz με default ταση. Σε καμμια περιπτωση ομως δεν θα ανεβασα ταση. Και νερακι το ψιλοαποκλειω αλλα ποτε δε ξερεις.....

Αρα μαλλον οχι hardcore overclocking.....

ε μα δεν υποφερεσαι άλλο :100: :D :100:

την μια λες να σου κρατησει πολυ ,, την άλλη οχι fx , πιο κάτω άλλα .

είσαι διχασμένη προσωπικότητα το ξέρεισ ? :110: :110:

Και προτεινω κατι μεταξυ 3200+ και 3500+ με καλυτερη αναλογια αποδοσης/τιμη ο 3200+

']ε μα δεν υποφερεσαι άλλο :100: :D :100:

την μια λες να σου κρατησει πολυ ' date=', την άλλη οχι fx , πιο κάτω άλλα .

είσαι διχασμένη προσωπικότητα το ξέρεισ ? :110: :110:[/quote']

Δεν εισαι ο πρωτος που μου το λες!! :039: :039:

Απλα στα μεσα Απριλη θα πρω κατι ανελπιστα λεφτα και εχω τρελλαθει τι να τα κανω!! Δε μπορω να περιμενω!!

Απλα στα μεσα Απριλη θα πρω κατι ανελπιστα λεφτα και εχω τρελλαθει τι να τα κανω!!

Άμα έχεις κοπέλα, μπορείς να την πάρεις και να πάτε διακοπές. Άμα δεν έχεις μπορείς να νοικιάσεις πολλές για 1-2 ώρες να αδιάσεις και λίγο. Έχει κι άλλα η ζωή.

Άμα έχεις κοπέλα, μπορείς να την πάρεις και να πάτε διακοπές. Άμα δεν έχεις μπορείς να νοικιάσεις πολλές για 1-2 ώρες να αδιάσεις και λίγο. Έχει κι άλλα η ζωή.

Ποιος σου ειπε οτι τα λεφτα δε μου φτανουν για να παω και διακοπες με την κοπελια μου?!?!?!

Παντα μου αρεσαν τα ταξιδακια! Και τα πισια βεβαιως-βεβαιως!! Και τα αμαξια!! Βρουμ , βρουμ!

Οσο για το "νοικιασμα" δεν το σχολιαζω.....

Σε βρισκω απολυτα σωστο :023:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.