Jump to content

Σπασικλακι ο σκληρος....

GoriLLakoS

Recommended Posts

Ρε παιδια....σας φοβηθηκα....!:p....την ροδελα του ποντικιου εννοεω οταν ειμαι σε φακελο με πολλα αρχεια κ ανεβωκατεβαινω.....!ο σκληρος κανει το ''γρρ γγρ'' κτλ...αλλα ειναι σιγουρα απο τον σκληρο....αφου τον εχω στα 5εκ απο το αυτι μου πανω στο γραφειο χυμα...!

@Ζαχο....το εκανα αλλα τιποτα...η μητρικη ειναι η msi k8n neo2

Τοσο περιεργο σας φανηκε???Δεν το εχει παθει κανενας σας βρε???η απλα δεν σας ενοχλει αυτο του γουργουρισμα????:unsure::o

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Ρε παιδια....σας φοβηθηκα....!:p....την ροδελα του ποντικιου εννοεω οταν ειμαι σε φακελο με πολλα αρχεια κ ανεβωκατεβαινω.....!ο σκληρος κανει το ''γρρ γγρ'' κτλ...αλλα ειναι σιγουρα απο τον σκληρο....αφου τον εχω στα 5εκ απο το αυτι μου πανω στο γραφειο χυμα...!

:confused: :confused: :slap: :slap: :slap:

Αρχική απάντηση από morius

Πες το έτσι ρε συ Βασίλη που να φάνταστούμε:p :p :p :p :p

Αρχική απάντηση από aristos87

:confused: :confused: :slap: :slap: :slap:

Γιατι βρε παιδια....ξερεται πολλες ροδελες εσεις????

:confused:

To μυστιριο λυθηκε τελικα :D

Παντως δε καταλαβαινω το λογο που γινεται αυτο...

Γιατι να διαβαζει συνεχεια??Τραβα κανενα διαγνωστικο γιατι κατι δε παει καλα με φαινετε,δοκιμασε να αντιγραψεις κ κανενα μεγαλο αρχειο(>500ΜΒ) να δεις τι γινετε.

Βασίλη ο φάκελος που βλέπεις πόσα αρχεία έχει? Πως τα βλέπεις thumbs ή απλά εικονίδια? Εμένα μου θυμίζει φάκελο με πολλές φωτογραφίες και έχεις βάλει thumbnail view και δουλεύει (Last edit 4:07 "doyle;eyei" ,κόκκαλος μεσημεριάτικα :boxed: ) ο σκληρός επειδή δημιουργεί τα thumbs αλλά και πάλι αυτό γίνεται την πρώτη φορά που θα τον δεις τον φάκελο..μυστήριο

πεστα ρε Βασιλη και σε εμενα το ιδιο στο παλιο μου συστημα....οχι τπτ αλλο πηγαιναν να με βγαλουν τρελο....απο την μητρικη πρεπει να ειναι αλλα δεν εχω ιδεα τι το προκαλει.....

Αρχική απάντηση από Matia

Βασίλη ο φάκελος που βλέπεις πόσα αρχεία έχει? Πως τα βλέπεις thumbs ή απλά εικονίδια? Εμένα μου θυμίζει φάκελο με πολλές φωτογραφίες και έχεις βάλει thumbnail view και δουλεύει (Last edit 4:07 "doyle;eyei" ,κόκκαλος μεσημεριάτικα :boxed: ) ο σκληρός επειδή δημιουργεί τα thumbs αλλά και πάλι αυτό γίνεται την πρώτη φορά που θα τον δεις τον φάκελο..μυστήριο

o φακελος εχει καμια 1000αρια τραγουδια κ τα βλεπει με απλο ονομα...αλλα κ τις εικονες ως απλο ονομα τις βλεπει....!Παντα κανει ετσι....κ οταν παιζω κ ανεβοκατεβαζω την ροδελα κτλ...

Αρχική απάντηση από Alexandros

Βασιλη εισαι βεβαιος οτι ο ηχος ερχεται απο τον σκληρο και οχι το τροφοδοτικο?Ψαξτο λιγο

απο τον ΣΚΛΗΡΟ ερχεταο ο θορυβος....δεν ειμαι κουφος βρε παιδια....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.