GoriLLakoS Ιανουάριος 9, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Ρε παιδια....σας φοβηθηκα....!....την ροδελα του ποντικιου εννοεω οταν ειμαι σε φακελο με πολλα αρχεια κ ανεβωκατεβαινω.....!ο σκληρος κανει το ''γρρ γγρ'' κτλ...αλλα ειναι σιγουρα απο τον σκληρο....αφου τον εχω στα 5εκ απο το αυτι μου πανω στο γραφειο χυμα...! @Ζαχο....το εκανα αλλα τιποτα...η μητρικη ειναι η msi k8n neo2 Τοσο περιεργο σας φανηκε???Δεν το εχει παθει κανενας σας βρε???η απλα δεν σας ενοχλει αυτο του γουργουρισμα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 9, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Πες το έτσι ρε συ Βασίλη που να φάνταστούμε :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 9, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Ρε παιδια....σας φοβηθηκα....!....την ροδελα του ποντικιου εννοεω οταν ειμαι σε φακελο με πολλα αρχεια κ ανεβωκατεβαινω.....!ο σκληρος κανει το ''γρρ γγρ'' κτλ...αλλα ειναι σιγουρα απο τον σκληρο....αφου τον εχω στα 5εκ απο το αυτι μου πανω στο γραφειο χυμα...! :confused: :slap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 9, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από morius Πες το έτσι ρε συ Βασίλη που να φάνταστούμε :p :p Αρχική απάντηση από aristos87 :confused: :slap: Γιατι βρε παιδια....ξερεται πολλες ροδελες εσεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 9, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Εγώ είχα πει για τον πόντικα αλλά εσείς το ψάχνατε στα... ληβάδια! :P Συχνό φενόμενο στο παλιό μου pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 9, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Γιατι βρε παιδια....ξερεται πολλες ροδελες εσεις???? Eπιδή δεν ξέραμε γι'αυτό κουφαθήκαμε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 9, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 To μυστιριο λυθηκε τελικα Παντως δε καταλαβαινω το λογο που γινεται αυτο... Γιατι να διαβαζει συνεχεια??Τραβα κανενα διαγνωστικο γιατι κατι δε παει καλα με φαινετε,δοκιμασε να αντιγραψεις κ κανενα μεγαλο αρχειο(>500ΜΒ) να δεις τι γινετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Ιανουάριος 9, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Βασίλη ο φάκελος που βλέπεις πόσα αρχεία έχει? Πως τα βλέπεις thumbs ή απλά εικονίδια? Εμένα μου θυμίζει φάκελο με πολλές φωτογραφίες και έχεις βάλει thumbnail view και δουλεύει (Last edit 4:07 "doyle;eyei" ,κόκκαλος μεσημεριάτικα ) ο σκληρός επειδή δημιουργεί τα thumbs αλλά και πάλι αυτό γίνεται την πρώτη φορά που θα τον δεις τον φάκελο..μυστήριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιανουάριος 10, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Βασιλη εισαι βεβαιος οτι ο ηχος ερχεται απο τον σκληρο και οχι το τροφοδοτικο?Ψαξτο λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιανουάριος 11, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 πεστα ρε Βασιλη και σε εμενα το ιδιο στο παλιο μου συστημα....οχι τπτ αλλο πηγαιναν να με βγαλουν τρελο....απο την μητρικη πρεπει να ειναι αλλα δεν εχω ιδεα τι το προκαλει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 11, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Matia Βασίλη ο φάκελος που βλέπεις πόσα αρχεία έχει? Πως τα βλέπεις thumbs ή απλά εικονίδια? Εμένα μου θυμίζει φάκελο με πολλές φωτογραφίες και έχεις βάλει thumbnail view και δουλεύει (Last edit 4:07 "doyle;eyei" ,κόκκαλος μεσημεριάτικα ) ο σκληρός επειδή δημιουργεί τα thumbs αλλά και πάλι αυτό γίνεται την πρώτη φορά που θα τον δεις τον φάκελο..μυστήριο o φακελος εχει καμια 1000αρια τραγουδια κ τα βλεπει με απλο ονομα...αλλα κ τις εικονες ως απλο ονομα τις βλεπει....!Παντα κανει ετσι....κ οταν παιζω κ ανεβοκατεβαζω την ροδελα κτλ... Αρχική απάντηση από Alexandros Βασιλη εισαι βεβαιος οτι ο ηχος ερχεται απο τον σκληρο και οχι το τροφοδοτικο?Ψαξτο λιγο απο τον ΣΚΛΗΡΟ ερχεταο ο θορυβος....δεν ειμαι κουφος βρε παιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.