Jump to content

Σπασικλακι ο σκληρος....

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω τον 160seagate με το ncq(δεν παιζει κανεναν ρολο,αλλα το λεω για να καταλαβεται το μοντελο) κ μου την σπαει.......

πανω την ροδελα....ΘΟΡΥΒΟΣ

κατω η ροδελα.....ΘΟΡΥΒΟΣ

παντα...ΘΟΡΥΒΟΣ......

Μου την δινει στα νευρα.....:rant: :rant: :rant: :mad:

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 03:10]

η ροδέλα πια είναι?????

δε κάνω χαβαλέ, πραγματικά δε ξέρω/καταλαβαίνω

H ροδέλα στον πόντικα!

post-1666-1416071524,2082_thumb.jpg

ε, αυτό με τη ροδέλα απίστευτο.

καρα ΛΟΛ.

ούτε εγώ το κατάλαβα και λέω οκ, είναι και αργά, μειωμένη αντίληψη:jump:

Αρχική απάντηση από aristos87

Μήπως ροδέλα ενωεί αυτό? :...: :confused:

Και πώς πάει πάνω κάτω???

:confused:

Αρχική απάντηση από aristos87

Μήπως ροδέλα ενωεί αυτό? :...: :confused:

Nαι αλλα αυτο δε παει πανω-κατω :)

Μηπως ο ποιητης εννωει ροδελα το plate ή την κεφαλη?

Αρχική απάντηση από Samael

Nαι αλλα αυτο δε παει πανω-κατω :)

Μηπως ο ποιητης εννωει ροδελα το plate ή την κεφαλη?

Σόρρυ η κεφαλή μπαίνει ανάποδα? Δεν σε επιασα!!!:confused: :confused: :confused: :confused:

τι λετε ρε . . . ακομα γελάω//////////// :D::D:D:D:

..

απο το ποντίκι ενοει ,,

και εγω οταν εχω ανοιγμενο το mic line in κτλπ βγάζουν ενα θορυβο τα ηχεια καθώς κουνώ την ροδέλα.....

Ρε ότι και να λέτε η ροδέλα είναι μία και για να μην κάνει θόρυβο βάζεις βαζελίνη ;)

Βασίλη επέστρεψε από το Forgotten Realms και έλα να εξηγήσεις ποιά ροδέλα εννοείς..

Αρχική απάντηση από LordOfRings

τι λετε ρε . . . ακομα γελάω//////////// :D::D:D:D:

..

απο το ποντίκι ενοει ,,

και εγω οταν εχω ανοιγμενο το mic line in κτλπ βγάζουν ενα θορυβο τα ηχεια καθώς κουνώ την ροδέλα.....

σε αυτή την περίπτωση το καταλαβαίνω, αλλά ο σκληρός τι σχέση έχει? :hehe:
Αρχική απάντηση από enduracell

:hehe:

χμ,,, ,,

αποκλειτε να κανει ο σκληρός με ποια λογικη θα διαβάζει τον σκληρό .. ???..

Ρε παιδιά άλλη ροδέλα εννοεί και προφανώς όχι του ποντικιού,υπομονή θα γυρίσει και θα μάθουμε,εκτός αν διοργανωθεί ένας μίνι-διαγωνισμός για τους σημερινούς ξενύχτηδες με θέμα "Τι θέλει να πεί ο ποιητής;" με έπαθλο ένα Seagate βέβαια!!!!

βασικά ο θόρυβος δεν έρχεται από τον σκληρό σε αυτή την περίπτωση που αναφέρεις αλλά από το mobo :unsure:

Τελικα ειναι θόρυβος ειναι της μητρικής ,, Στις 2 που το πόσταρε νύσταζε και δεν ακουσε καλα,,,,

Πάρτε καποιος τηλ τον Βασίλη ,,,

Το εχω πετυχει σε αρκετες της πλακας μητρικες αυτο. Κουνωντας την ροδελα πανω, κατω ή ακομα και μετακινωντας απλα το ποντικι, περναει θορυβος διαμεσου της μητρικης επιρρεαζοντας τον δισκο και φυσικα το ακους και στο line out των ηχειων σου. Κατ'αρχας Βασιλη ΚΑΤΕΒΑΣΕ το line in σου. Για να το κανει αυτο, μαλλον το εχεις στο τερμα.

Απο εκει και περα αλλαξε την POS μητρικη που εχεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.