arj Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2005 Λοιπον σημερα εχω τρομερα νευρα με την %^&* ΗΡ. Ειναι απαραδεκτη οι ανθρωποι. Για να εγκαταστησεις ενα πολυμηχανημα printer-scanner να θες 700 περιπου mb αχρηστα προγραμματα?Και ενταξει βαλτα μεσα στο cd δικαιωμα σου ειναι. Αλλα γιατι εγω ο ταλαιπορος τεχνικος που παω στον χψ ασχετο να πρεπει να κατσω να περιμενω τοση ωρα για να εγκατασταθουν εφαρμογες του τυπου Share to Web, HP Drirector κλπ κλπ κλπ. Σαβουρα κοινως. Ας δινει επιλογη custom και να διαλεγεις τι θα βαλεις. Και αυτο που χρειαζεται τι ειναι? Ο driver του εκτυπωτη, o driver του scanner και το προγραμμα του για να σκαναρει. Ουτε 100mb δηλαδη. Γιατι τοσα αχρηστα πραγματα?
arj Μάρτιος 7, 2005 Author #3 Μάρτιος 7, 2005 Δυστηχως ρε φιλαρακι οτι χρεωνει το αφεντικο τα βαζει στην τσεπη του. Εγω ενα στανταρ μισθο εχω. Και κανα τυχερο που και που.... Μετα απο καποια ωρα οτι και να παρεις απο χρηματα οπως και να 'χει θες να πας και σπιτι σου...
sofos1442169074 Μάρτιος 7, 2005 #4 Μάρτιος 7, 2005 εχει χρειαστει να βαλω τους οδηγους στο πολυμηχανημα μου 2-3 φορες μετα απο κατι φορματ κτλ και εχω αγανακτησει!μιλαμε για 700ΜΒ το full και 300 το minimum..ΕΛΕΟΣ!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!
arj Μάρτιος 7, 2005 Author #5 Μάρτιος 7, 2005 εχει χρειαστει να βαλω τους οδηγους στο πολυμηχανημα μου 2-3 φορες μετα απο κατι φορματ κτλ και εχω αγανακτησει!μιλαμε για 700ΜΒ το full και 300 το minimum..ΕΛΕΟΣ!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!Πεσταααα....
Hemispasm1442169066 Μάρτιος 8, 2005 #6 Μάρτιος 8, 2005 ομοιοπαθης και εγω με το 5510 all in one ... σηκωθηκα εβαλα καφε στο φιλτρο, εφτιαξα 3 κουπες γαλλικο και ηπια και τις 3 και δεν ειχε τελειωσει ακομα η εγκατασταση ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.