n1ck0s Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2005 Σκέφτομαι να πάρω τα Ζαλμαν 5.1 ακουστικά για το PC. Αυτή τη στιγμή έχω 5.1 Altec Lansing ηχεία, αλλά μετά τις 12 μου κάνουν παράπονα για το θόρυβο. Επειδή συνηθίζω να βλέπω ταινίες κατά τις 11-12 το βράδυ θέλω να πάρω ακουστικά 5.1 αλλά θέλω να τα έχω παράλληλα με τα ηχεία μου... δεν λέει να συνδέω-αποσυνδέω συνέχεια τόσα καλώδια.Γίνεται να μπούνε "παράλληλα"; Η σύνδεση είνια αναλογική και σκεφτόμουν να πάρω τρία ανταπτοράκια που χωρίζουν το ένα mini-jack σε δύο. Θα έχω πρόβλημα με την ισχύ ακόμα και αν ένα από τα δύο είνια κλειστό? Γενικά τι προτίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Μάρτιος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Βασικά το πρόβλημα είναι να βρεις καλής ποιότητας adaptors, εγώ το δοκίμασα με 4 διαφορετικούς αλλά πάντα είχα απώλειες. Τελικά κατέληξα στο να ενεργοποιήσω την onboard κάρτα και να συνδέσω τα ηχεία εκεί και τα ακουστικά στην audigy. με μία κάρτα πάντως με adaptors σίγουρα θα έχεις απώλειες. Εγώ νομίζω οτι στην θέση σου θα έκανα ένα panel με προεκτάσεις για να φέρω μπροστά τα καλώδια του ήχου και να μπορώ να αλλάζω εύκολα τα καλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Μάρτιος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Η απώλεια που λες παλεύεται? 'Η η διαφορά στην ισχύ είναι τραγική? Ακόμη και να είχα panel μπροστά δεν θα καθόμουν να βάζω-βγάζω καλώδια... βαριέμαι.Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.