koingeo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2005 Παιδια καλησπερα.Εχω ενα motherboard για AMD της gigabyte (GA-7N400 Pro2). Eχω τοποθετησει 2 DDR στα 512mb η καθε μια σε dual channer. To προβλημα ειναι οτι το CPU-Z version 1.27 (προγραμμα που σου δινει πληροφοριες για το συστημα) μου αναγνωριζει της μνημες μου στα 200 MΗz, εμω κανονικα ειναι 400MΗz. Φταει κατι στο συστημα μου(ισως κατι που πρεπει να πειραξω στο bios ή φταει το CPU-Z;Η βοηθεια σας θα ειναι πολυτιμη.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Μάρτιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 είναι κανονικά μην ανυσηχείς. Αφού είναι dual channel έτσι πρέπει να το δείχνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάρτιος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 είναι κανονικά μην ανυσηχείς. Αφού είναι dual channel έτσι πρέπει να το δείχνει DDR= Dual Data Rate= 2*200= 400Mhz----> Μια χαρα ειναι το cpu-z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.