medthom Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2005 Αν θελετε να χειριζεστε το pc σας με ενα remote control μπορειτε να κατεβάσετε το girderΕιναι συμβατό με αρκετους τυπους remote control (coolcommand της winfast , audigy κλπ)Μπορειτε να χειριστειτε οτι προγραμμα υπαρχει στο pc σας ,ακομα και να κουνησετε και τον κερσορα.Πολυ χρηστικό για winamp , media player , powerdvd... πρωτο βήμα ειναι να κατεβάσετε το plugin του remote control σας...δευτερο να κατεβάσετε ετοιμα group απο εντολές για το προγραμμα που σας ενδιαφέρειτριτο να "μαθετε" το προγγραμα ποιο κουμπι του remote σας θελετε να εκτελει την εκαστοτε εντολή.τεταρτο sit back and enjoy...προσόχη...πρεπει να διαβαετε το pdf που συνοδευει το girder οπωσδήποτε γιατι ειναι λιγακι δυσνοητο...Το κακο ειναι οτι το προγραμμα ειναι trial αλλα υπαρχουν και λυσεις για αυτό! :059: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Μάρτιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Υπάρχει και το γνωστό remote admin.Με το οποίο πολύ απλά και εύκολα μπορείς να χειριστείς πλήρως ένα pc από μακριά.Απλά πρέπει από το ένα pc να σηκώσεις έναν server, και από το άλλο μπαίνεις μόνο με την ip και το pass. εάν έχεις ορίσει στον server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Μάρτιος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 οχι soler δεν λεω αυτό...λεω για τηλεκοντρολ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Μάρτιος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Το κακο ειναι οτι το προγραμμα ειναι trial αλλα υπαρχουν και λυσεις για αυτό! :059:Τα γιατροσόφια του παππού; :042: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Εννοεί να χειρίζεσαι πέρα από την εφαρμογή της κάρτας TV και όποια άλλη εφαρμογή θέλεις με το τηλεκοντρολ που υπάρχει στην συσκευασία της TV κάρτας.Πολύ χρήσιμο αλλά δυστυχώς το girder είναι ολίγον φασαρία.Προσωπικά πάντα προτιμούσα το UICE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Μάρτιος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 οχι soler δεν λεω αυτό...λεω για τηλεκοντρολ!ΧΑχαχαχα...Δεν το πρόσεξα...Τότε πάσο...καλή φάση.Ας το δοκιμάσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Μάρτιος 6, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Εννοεί να χειρίζεσαι πέρα από την εφαρμογή της κάρτας TV και όποια άλλη εφαρμογή θέλεις με το τηλεκοντρολ που υπάρχει στην συσκευασία της TV κάρτας.Πολύ χρήσιμο αλλά δυστυχώς το girder είναι ολίγον φασαρία.Προσωπικά πάντα προτιμούσα το UICE.για δωσε κανα link βρε john dr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Μάρτιος 6, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Τα γιατροσόφια του παππού; :042:ετσι ετσι...να το αγορασεις εννοώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Ναι αλλά το UICE δεν παίρνει από γιατροσόφια. Νομίζω μέχρι κάποια έκδοση έπαιρνε. Μετά απέκτησε ανοσία!!!Αλλά πολύ καλό πρόγραμμα:http://www.mediatexx.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagio Μάρτιος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Η έκδοση 3.29 (για το girder) είναι freeware.Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και μου φαίνεται αρκετά καλο,απλα ισως σε μπερδεψει λιγο στην αρχη με τις ρυθμισεις(ειδικα αν το κυκλωμα δεν ειναι σωστο η εχει καμια ψυχρη κολληση) και παλευεις να το ρυθμισεις νομιζοντας οτι ειναι σωστο.Επισης εχει καποια plugin για winamp media player κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Μάρτιος 6, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Κακό παιδί το Uice πολύ κακό.Δεν επιδρά πάνω του κανενός είδους ιατρική αγωγή. Τι με το καλό ,τι με το κακό, τι με μονοθεραπεία ,τι με 6απλή θεραπεία ,έχει σπάνια ανοσία (ναι έχω καεί από αυτό το πρόγραμμα) Να το δούμε και αυτό που προτείνεται αν είναι πιο ήπιο το ανοσοποιητικό του σύστημα γιατί το Uice πραγματικά έκανε για τα πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Μάρτιος 7, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 καλοτο uice αλλα δεν ειναι συμβατό με το remote μου της winfast2000xp expert...οποτε δεν με ενδιαφέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 7, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Σίγουρα δεν είναι? Καλά το δικό μου remote της Leadtek είναι παλιότερο, αλλά λογικά μόνο στην εμφάνιση διαφέρουν. Όχι στο σήμα που στέλνουν. Και με μένα δούλευε μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Μάρτιος 7, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Σίγουρα δεν είναι? Καλά το δικό μου remote της Leadtek είναι παλιότερο, αλλά λογικά μόνο στην εμφάνιση διαφέρουν. Όχι στο σήμα που στέλνουν. Και με μένα δούλευε μια χαρά.χμμμ επιλέγω απο την μπαρα το emote της deluxe εκδοσης γιατι δεν υπαρχει το δικο μου και το εικονιδιο στη μπαρα ειναι κοκκινο...σαν να μην το βρισκει...αν εχει κανα plugin τωρα δεν βρηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 7, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Έχω καιρό να βάλω το πρόγραμμα. Αν πάντως δέχεται/αναγνωρίσει σήμα από το τηλεκοντρολ τότε κάθε φορά που θα πατάς ένα πλήκτρο το εικονίδιο στην taskbar θα αλλάζει χρώμα για όση ώρα έχεις πατημένο το πλήκτρο.Τώρα δεν θυμάμαι αν αυτό ισχύει και πριν σετάρεις τα πλήκτρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Μάρτιος 8, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Την Leadtek deluxe που την βρίσκεις τώρα?Τα Multirama την φέρνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 8, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Λογικά την έχουν 3-4 μαγαζιά στην Στουρνάρι. Την έχει το Ram Shop LEADTEK TV 2000 XP Deluxe PCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Μάρτιος 8, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αυτή έχει το 881 μέσα?Ποιά από τις 2 λες john?Για φιλμνετ ποιά θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα?sorry Που βγήκα λίγο εκτός τόπικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 8, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 [off topic λοιπόν] H Expert έχει το 88Χ. Η Deluxe έχει το 878. Φαντάζομαι γνωρίσεις ότι μόνο για κανέναν αγώνα αξίζει τον κόπο με ραδιοφωνική περιγραφή + η ποιότητα της εικόνας είναι μέτρια + καλό θα ήταν να έχεις win98SE + θα σε πρίξει ολίγον το polarity. Εξάλλου πολλοί αγώνες πλέον είναι, αν δεν κάνω λάθος, στο SS2 που θέλει Nova.[/off topic λοιπόν] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.