Jump to content

64bit vs 128bit (ερώτηση)

Jikail

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ετοιμάζω ένα pc από το e-shop και έχω φτάσει στο θέμα κάρτας γραφικών... Λόγω περιορισμένου budget κοιτάω κάτι μέχρι 100. Αυτό που με προβληματίζει είναι το 'memory interface' που λένε οι κατασκευαστές, και πέφτω πάνω σε 64bit συνέχεια... Τί είναι αυτό ρε παιδιά και πόσο ρόλο παίζει; Μόνο μία κάρτα έχω βρει σε 128mb 128bit και κόστος μέχρι 77 και αυτή από το Πλαίσιο (ASUS 9550 TD Gamers Edition - 128MB)

Εννοείται πως θα πάρεις με 128bit controller.!

Πολύ καλύτερη απόδοση και από την άλλη αν βρεις με 256mb και με 64bit controller δεν θα έχεις κανένα πλεονέκτημα..!

Τσάμπα χρήμα :toomuchne !

Λοιπόν αφού βρήκες την 9550 κάτω από 100ε τσίμπα την.!

Και θα παίζεις και κάνα παιχνίδι!:p

Μακρίά από 64bit. Για κάτω από 100€ δεν είναι άσχημη η 9550 εφόσον είναι με 128bit data bus.

Βασικά μια Club 3d 9600pro 128MB γύρω στα 130 ή ακόμα και μια 9600 np 128 γύρω στα 90 είναι σαφώς καλύτερες εκτός και άμα θές να πειραματιστείς προσπαθώντας να κάνεις την 9550 --> 9600XT όπως είδα σε ένα thread εδώ μέσα αλλά αμφιβάλλω αν γίνεται ακριβώς όπως η 9600XT

HIS EXCALIBUR RADEON 9600 128MB-128bit TVOUT, DVI RETAIL 94 από το e-shop αλλά ξεφεύγω από τον προϋπολογισμό μου... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

SAPPHIRE ATLANTIS ATI RADEON PCIE X300 128MB TVOUT DVI RETAIL

HIS EXCALIBUR RADEON 9600 128MB TVOUT, DVI RETAIL

Πολυ καλες για τα λεφτα που δινεις

Εγω μια απο τις δυω θα επαιρνα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.