MF_III1442169079 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2005 πηγα να flasharw το bios μια qdi παλιας με επεξεργαστη που μπενει σε slot και οταν μοθ ζητησε να βαλω ονομα για το παλιο bios εγω νομιζα οτι λεει για το καινουργιο και εβαλα το ονομα του καινουργιου (μαλλον εκει εγινε η μλκ!) και μετα εκανε update κανονικα και μου εδειχνε την προοδο. Οταν τελειωσε μου ειπε να βγαλω τη δισκετα και να πατησω F1. Το εκανα αυτο κι απο τοτε δεν ανοιγει η οθονη και γενικα ολο το συστημα κολαει. Παει to bios ε? Υπαρχει τροπος μηπως το σωσω? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάρτιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Για δοκιμασε να ξανακατεβασεις το καινουργιο και να το ξαναπερασεις σωστα.Παντως μου ακουγεται περιεργο να ζητα το ονομα του παλιου BIOS!YΓ QDI sucks!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Μάρτιος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Βγάλε ότι δεν χρειάζεται και ασε το PC με CPU,RAM & VGA μόνο...Βγάλε την μπαταρία για 2-3 λεπτά (ή και παραπάνω) και προσπάθισε να ξανακάνεις flash το bios...QDI = Quick Death Industry Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Μάρτιος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Χλωμο αν και η QDI η Slot 1 καλες μητρικες ηταν η 1S ειδικα μια χαρα ηταν οσο για το BIOS πλεον παει μονο αυτα που ειπε ο Orthodox μπορεις να κανεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MF_III1442169079 Μάρτιος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 ε πως θα κανω φλασ το βιοσ αφου δεν ανοιγει η οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Μάρτιος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 ε πως θα κανω φλασ το βιοσ αφου δεν ανοιγει η οθονηβγάλε τη μπαταρία για κανά 5λεπτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MF_III1442169079 Μάρτιος 6, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 απο χτεσ την εχω βγαλει αλλα......:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Μάρτιος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 αν εχεις κανει κανα corrupted bios..χαιρετισματα...σε βλεπω για κανα hotflash για να σωθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Μάρτιος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Σιγα μη βρει αρα αντε γεια!Σιγουρα εβαλες το σωστο bios ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arj Μάρτιος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Μαλλον ηρθε η ωρα να αλλαξεις μητρικη και μαλλον ολο το συστημα μιας και ειναι παλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Μάρτιος 6, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αν έχεις κάνει αρκετές φορές flash και θυμάσαι καλά τη διαδικασία τότε ίσως μπορέσεις να το κάνεις και με κλειστή οθόνη αν φτιάξεις μια δισκέτα με ένα batch file. Να αυτοματοποιήσεις δλδ τη διαδικασία… Link to comment Share on other sites More sharing options...
MF_III1442169079 Μάρτιος 6, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 νομιζω δεν ειναι το προβλημα η οθονη ολα το συστημα πρεπει να κολλαει στο ανοιγμα. θα το δοκιμασω θα βαλω δισκετα εκκινησης να ακουσω αν την επεξεργαζεται. hot flash εννοειται σε αλλη mobo με ανοιχτο pc ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Μάρτιος 7, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αν κολλάνε όλα και κυρίως το πληκτρολόγιο, ξέχνα το. Μόνο όπως λες με hotflash αλλά θέλεις μια mobo με ίδιο bios (εταιρία και μέγεθος)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Μάρτιος 7, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Ποιά QDI έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MF_III1442169079 Μάρτιος 7, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 μια παλια με slot cpu. το bios ειναι ενσωματωμενο. το πηγα σε ενα μαγαζι λεει 99% θα το φτιαξει. η μονη βλακεια ηταν που εδωσα το ονομα του καινουργιου bios για το παλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MF_III1442169079 Μάρτιος 7, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Orthodox, αμα κανω οπως λες το bat αρχειο θα μου βγει λογικα παραθυρο για το update οποτε πως θα το κανει μονο του χωρις να βλεπω δεν θα ξερω τι να πατησω εκτος και υπαρχει εντολη που τα κανει ολα μαζι (backup του παλιου και εγκατασταση του νεου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_UGC_PCMaster7 Μάρτιος 9, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 νέο mobo or hot swap are the only ways αλλα άντε να το κανεις ειδικά το hot swap good luck!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Μάρτιος 20, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Orthodox, αμα κανω οπως λες το bat αρχειο θα μου βγει λογικα παραθυρο για το update οποτε πως θα το κανει μονο του χωρις να βλεπω δεν θα ξερω τι να πατησω εκτος και υπαρχει εντολη που τα κανει ολα μαζι (backup του παλιου και εγκατασταση του νεου)Αν και λίγο αργά σου απαντάω...Το batch γι αυτό το λόγο το αέφερα παραπάνω. Με τις κατάλληλες παραμέτρους του προγράμματος μπορείς να κάνεις τη διαδικασία πλήρως αυτόματη.Ψάξε στο google, υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά. Είχαμε ανεβάσει και πιο παλιά στο pctech αλλά δυστυχώς εδώ δεν έχουμε κανένα σχετικό οδηγό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.