def Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2005 παιδια βοηθηστε,ηταν να γινει παραδοση χθες για τις dfi-sli ειμαι απο κιλκις και δεν ξερω αν ηρθαν ακομα.ξερει κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Παράδοση από ποιον? Που πως πότε?Μήπως πρέπει να γίνεις ποιο συγκεκριμμένος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Μάρτιος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Πουλάτε και μητρικές ρε παιδιά; Για πείτε τίποτα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Έλα ντε! Πουλάμε? :017: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάρτιος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 lefos, είσαι σίγουρος οτι θες DFI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 lefos, είσαι σίγουρος οτι θες DFI?[Σαφης επιθεση σε moderator] Φυγε απο δω ρε γκιοζο!!! [/Σαφης επιθεση σε moderator] :040: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάρτιος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 [Σαφης επιθεση σε moderator] Φυγε απο δω ρε γκιοζο!!! [/Σαφης επιθεση σε moderator] :040:[Σαφής προειδοποίηση για ΒΑΝ] Αν φύγω θα έρθεις μαζί μου φίλτατε! [/Σαφής προειδοποίηση για ΒΑΝ] :098: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 6, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 καταρχην καλημερα και συγνωμη που αργησα να απαντησω .πριν μια εβδομαδα αφου εκανα παραγγελεια απο την ινφοκουεστ μια mobo dfi-sli και μου ειπαν οτι θα ερχοταν την παρασκευη 4 μαρτιου.μενω κιλκις κοντα στην θεσσαλονικη και ελπιζα οτι εσεις θα ξερατε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.