Jump to content

SKC = Καταστροφη!!!

xatzipanagis

Recommended Posts

Πριν λιγες μερες διαπιστωσα οτι περιπου 40 δισκακια DVD-R SKC που γραφτηκαν πριν λιγους μηνες (το πολυ 6) δεν διαβαζονται!!!Ολα τα δισκακια τα αγορασα σποραδικα απο το Πλαισιο και τα ειχα γραψει με ενα Nec 2500.Τα δοκιμασα εκτος απο το Nec 2500 και σε αλλα drives (BenQ 1620,Pioneer 106 dvd-rom,Toshiba dvd-rom&Xbox) αλλα κανενα δε μπορεσε να τα διαβασει!!(Ολα βγαζουν το γνωστο CRC).Oλα γραφτηκαν σε ταχυτητα 4Χ και το dvd identifier δειχνει τα εξης: Manufacturer:BeAll ..G40001.Μαλιστα,δοκιμασα και κατι cd Skc που εχω εδω και χρονια και ουτε αυτα λειτουργουν.Οπως καταλαβαινετε,εχω χασει πανω απο 160gb δεδομενων και ειμαι απιστευτα εκνευρισμενος γιατι τα δισκακια ηταν το καθενα μεσα σε Jewel Case χωρις καμια γρατζουνια και μακρια απο ζεστη ,υγρασια κτλ.Γι'αυτο ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SKC!!!

Δεν εχεις αδικο.

Γι αυτο το λογο μετα απο ψαξιμο εχουμε καταληξει σε συγκεκριμενα δισκακια.

Μπορει τα δισκακια να ειναι φτηνα αλλα τα data μας ειναι πολυτιμα και κατι τετοιες περιπτωσεις απωλειας δεδομενων με βγαζει απο τα ρουχα μου.

Προσοχη λοιπον στην επιλογη των δισκων που γραφουμε.

Υ.Γ. Ριξε μια ματια και θα βρεις αρκετα μεγαλο thread με αναλογη κουβεντα!!!

29 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν σκιπ ... εε, ΤΥ ηθελα να πω :003:

τυχαιο ειναι που σε ολα τα αλλα εχει ο καθενας τις προτιμησεις του, και μονο στα δισκακια συμφωνουμε? :040:

μεγαλη προσοχη θελει οταν αγοραζουμε μυστηρια δισκακια!!!

Ενας dvdinfo πρεπει να ειναι installed σε καθε τιμιο μηχανακι και να τρεχει μετα απο καθε κοπια εαν δεν ειμαστε σιγουροι για την μαρκα που αγορασαμε σας μιλαω με μεγαλο πονο 200dvd στην βιβλιοθηκη μου ειναι μαλον αχρηστα και δεν θελω ουτε να τα αγγιξω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.