Jump to content

Τι σας αρεσει στο Lian Li ??

Braveheart1980

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply
Οταν λες ΤΟ πηρα ΠΟΙΟ εννοεις?

Ελπιζω να πηρες επιτελους αυτο για το οποιο ξεκινησε η κουβεντα...;)

:021: :021: :021:

Να'το :

Μακραν οτι καλυτερο κυκλοφορει και με διαφορα!!!

Το ξέρουμε , γιαυτό και σου το πρότεινα στο thread που άνοιξες για Alienware....

Έπρεπε να σε είχα αφήσει όμως να ψάχνεις ακόμη τιποτα παιδικά playschool towerakia , με φουσκωματα απο δώ , σποιλερ απο κει , και τα λοιπά .

Με γειά . :019:

Μαλλον σημερα θα φτιαξω παραθυρο απο plexi για το Lian Li . Τι να βαλω μεσα ? Εσεις τι εχετε? ( Εννοω απο neon κτλ κτλ )

Σε ένα Xaser III έχω μία λάμπα και έναν ανεμιστήρα με led, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω τη λάμπα με μικρά ledάκια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στη Στουρνάρη.

Για το Lian-Li θα σου έλεγα λάμπα (ή και δύο) και μετά κανένα ledάκι για na φωτίσεις κάποιο συγκρκριμένο σημείο.

Βraveheart μου έχεις ανάψει φωτιές. Όσο το βλέπω το Lian-Li το :049:, και σκέφτομαι να σκοτώσω και εγώ το Xaser.

Αλήθεια το Lian-Li βγαίνει σε μαύρο?

Το lian li είναι πρώτα'πολα seXy, μεγάλο, αξιολάτρευτο, φοβερό και άλλα πολλά :Ρ

Το lian li είναι πρώτα'πολα seXy, μεγάλο, αξιολάτρευτο, φοβερό και άλλα πολλά :Ρ

Ναι ολα αυτα αλλα και πανακριβο!

Yπαρχουν και εξαιρεσεις οπως ειναι και τα κουτια Hec που τουλαχιστον κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ φτηνα για οτι σου προσφερουνε και ειναι τελεια κουτακια αν καποις θελησει να τα μονταρει!

Εξαιρεση δεν ειναι, απλα εχει πολυ καλο συντελεστη χρημα/αποδοση. Απλα, απο κει και περα, υπαρχουν και αλλοι συντελεστες..."seXy, μεγάλο, αξιολάτρευτο, φοβερό και άλλα πολλά". Απο αυτα δεν εχει κανενα.

• 2 weeks later...

εχω το pc6070 εδώ και 3 χρονια. το πληρωσα μεν ακριβά αλλά νομίζω οτι αξίζει τα λεφτά του. και μόνο λογω ποιότητας κατασκευής να πείς

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.