Jump to content

Τι σας αρεσει στο Lian Li ??

Braveheart1980

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Aρέσει γιατί έχει απίστευτους χώρους, μελετημένη διαρρύθμιση και ποιοτική κατασκευή. Στην τιμή αυτή όμως...

Τίποτα απολύτως. Δεν έχω, δεν είχα, δεν θα έπαιρνα ποτέ. Αμα μου το χαρίζανε θα το πούλαγα σε κανα χαϊβάνι να έβγαζα φράγκα. Πολλά λεφτά και εδώ δεν μιλάμε για cpu δεν μιλάμε για μνήμες, δεν μιλάμε καν για mobo......μιλάμε για λαμαρίνες λουστρέ και ροδάκια της δεκάρας. Όσο ωραίο και να είναι όσο και ευρύχωρα ευάερο ευήλιο και τα συναφή η φάπα στο πορτοφόλι είναι τέτοια που το καθιστά απαγορευτικό (για την πάρτη μου μιλάω πάντα). Τώρα άμα το φυσάς το χρήμα όρμα, αλλά ρε ****το έχεις FX έχεις prommie έχεις το top hardware και το μόνο που απέμεινε είναι το κουτί?

Υπαρχει και κοσμος με "ακριβα" γουστα ομως...

Το αν ειναι ή οχι κοροιδα ειναι σχετικο.

Θα συμφωνησω παντως οτι για να εχεις κουτι "Ferrari" πρπει να εχεις μεσα και τον αναλογο "κινητηρα"...;)

Πολυ ωραιο και στιβαρο αλλα η τιμουλα ειναι λιγο....

211 + ΦΠΑ =249!!!!

Εν τελει με βλεπω για το silvation : http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1943

και εδω http://www.silvation.com/ .

Μια χαρα κουτι ειναι με 80 ευρω τελικη!! Απο τα 250 (Lian Li) εξοικονομω 170 ευρω χωρις να παρω κατι αρκετα κατωτερο!

Η τιμή αποτελεί ουσιαστικά το μόνο πρόβλημα. Τι να σου πω... Αν κέρδισες κάνα λαχείο ή ο μισθός σου είναι 5χβασικός-μισθός πάρε το. Αλλά το θέμα είναι να μπορείς να ασξιοποιήσεις ένα τέτοιο κουτί. όχι να το πάρεις και να του πετάξεις μέσα ένα σκληρό, 2 dvd και 1 κάρτα γραφικών και όλα σε default....

Μετα απο πολυ σκεψη και να τα'χα δεν τα εδινα. Μια χαρα θα ειμαι με το silvation. Αψογο φαινεται και με απαιχτη σχεση αποδοσης/κοστους!

καλό το LianLi

με χρήμα όμως πολύ

γιαυτό και 'μεις μαζί

θα πάμε ένα βραδάκι

έξω απο το μαγαζάκι

τσακ στην βιτρινούλα

και να 'ολα τα καλούδια

Αφού δεν έχω προκυρήξεις πια, γράφω στιχάκια

Official 17N γράφτης

:p just kidding [μην με κυνηγάνε μετά]

Καλό το LianLi αλλά πρέπει να χώσεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Άρα όχι. Και με άλλα cases κάνεις εξίσου καλά τη δουλειά σου :)

ΑΠΑΙΧΤΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ! :118: :118: :118:

Απαιτω αμεση απαντηση απο τον εταιρο ποιητη της παρεας (για σενα μιλαω Linos80!)

Με το silvation θα εχω καποιο προβλημα?Το εχει καποιος απο εσας? Για πειτε... :100:

ΥΓ Αν και καθολου ποιητικο παντα ηθελα να ρωτησω γιατι σε λενε "καπιταλα" φιλε Linos80???? :045: :045:

ΑΠΑΙΧΤΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ! :118: :118: :118:

Απαιτω αμεση απαντηση απο τον εταιρο ποιητη της παρεας (για σενα μιλαω Linos80!)

Με το silvation θα εχω καποιο προβλημα?Το εχει καποιος απο εσας? Για πειτε... :100:

ΥΓ Αν και καθολου ποιητικο παντα ηθελα να ρωτησω γιατι σε λενε "καπιταλα" φιλε Linos80???? :045: :045:

Ευχαριστώ, συγκινήθηκα :089:

Τώρα για το καπιτάλα όλο και κάτι ξέρει ο λαός :048:

Έχεις καταλήξει στο silvation Braveheart?

Αν δεν βρω κατι καλυτερο θα καταληξω στο silvation.

Σκεφτεσαι κατι αλλο?

είδα το site καλό φαίνεται, και για τα 80 του, απίθανο.

το tsunami το χεις δει καθόλου;

Ναι , αλλα ψαχνω ενα αντιστροφο κουτι http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=7443

τότε πάρε το silvation αν σου κάνει διότι άμα είναι να ψάχνεις για καλό, αντίστροφο + σχετικά φτηνό δε σε κόβω να βρίσκεις :028:

και το καλό με το silvation είναι ότι οι δίσκοι πάνε πάνω οπότε σαφήνει κενό χώρο κάτω ενώ το tsunami έχει κλασική αρχιτεκτονική.

Ξεκινησαμε με Lian Li και καταληξαμε στο "ανωνυμο" τελικα...

Απο Ferrari σε Yugo δηλαδη αλλα απο οτι φαινεται και με αυτο θα κανεις τη δουλεια σου.

Υ.Γ. Ενημερωτικα παντως εχε υποψη σου οτι δεν υπαρχει καν μετρο συγκρισης με το/τα Lian Li!!!;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.