TRoboCop Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2005 Μια ερώτηση:whistling :whistling Οι αντιγραφές κυρίως cd & dvd(παιχνιδιών & ταινιών) ειναι παράνομες(χωρίς να τις πουλήσεις, μόνο για προσωπική χρήση) ????? Αν ναι με ποια λιγική??? Δλδ ειναι παράνομο να κάνω αντιγραφή ενός αυθεντικού παιχνιδιού για τυχόν καταστροφή του??? Ή να αντιγράψω μια ταινία που πήρα απο το βιντεο κλαμπ επειδή δεν διάβαζε το dvd-player διότι το dvd επειδή ήταν κατεστραμένο?????????? ????? ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 ΑΝ έχεις το παιχνίδι/ταινία αυθεντικό και αγορασμένο με την απόδειξη αγοράς του μπορείς να κάνεις όσα προσωπικά backup επιθυμείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Καθόλου παράνομο δεν είναι να αντιγράφεις κάτι που ΕΧΕΙΣ για ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ και ΜΟΝΟ χρήση. Τώρα αυτό με το video club δε νομίζω γιατί υποτίθεται οτι ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ την ταινία και δεν την ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ άρα είσαι παράνομος άμα δείς την ταινία απ'τη στιγμή που την έχεις επιστρέψει στο video club. Βέβαια αν δεν μπορεί να την διαβάσει το DVD δεν μπορείς και να το γράψεις οπότε αυτό που λες μην δοκιμάσεις να το πείς σαν δικαιολογία ποτέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Ιανουάριος 8, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Ok. Αυτό ήθελα να ακούσω, γιατί πολλές παρεξηγήσεις γίνονται τώρα τελευταία+Μάκη δεν το διάβαζε το dvd έπειδή ήταν κατεστραμένο όχι τελείως κατεστραμένο(δλδ κατεστραμένο επιφανιακά) οπότε αντιγράφεται τέλεια με ειδικά προγράμματα και σε καλύτερη ποιότητα απο το original Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αντιγραφή ταινίας από video club θεωρείται κλοπή, προσωπικά πάντα ζητώ αντικατάσταση του dvd αν δε παίζει. Σιγα μην αντιγράφω επειδή ο προηγούμενος ήταν κάφρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Me too... Βασικά δεν είναι απαραίτητο οτι ο προηγούμενος ήταν κάφρος. Σκέψου πόσα χέρια έχει αλλάξει ένα DVD μέχρι να πέσει στα χέρια σου! Λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος... Το καλύτερο βέβαια το έχω δεί στο Video club της γειτονιάς ενός φίλου μου. Εκεί κάθε φορά που επιστρέφεται ένα DVD το βάζουνε κατευθείαν σε ένα μηχάνημα που βγάζει τις γρατζουνιές, το τρίβουν με αλοιφές κ.τ.λ. και γίνεται σαν καινούριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Εγώ ήξερα ότι,ό,τι και να αντιγράφεις για προσωπική σου χρήση ειναι νόμιμο!!!!! Πρώτη φορά ακούω ότι η αντιγραφή ταινίας από το Video Club είναι παράνομο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Δεν ξέρω στα σίγουρα αλλά το λογικό είναι πως είναι παράνομη. Τώρα βέβαια θα μου πείτε οτι στην Ελλάδα τπτ δεν είναι λογικό αλλά τέσπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 21:59] Πρώτη φορά ακούω ότι η αντιγραφή ταινίας από το Video Club είναι παράνομο Συνηθως στην αρχη το λεει ...οταν πρωτοβαλεις το dvd οτι η αντιγραφη του ειναι παρανομη για καθε χρηση ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 22:01] .....οτι στην Ελλάδα τπτ δεν είναι λογικό αλλά τέσπα... Αυτό να μου πεις ’ρα είμαστε ΟΛΟΙ :p ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ... ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ COPIES:whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.