Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2005 Ξερετε μηπως κανα ελληνικο μαγαζι ή εστω κανα ευρωπαϊκο site που να πουλα κουτια της Alienware? Φαινονται σουπερ! :045: :045: :045: :007: :045:
Atari[Xp+] Μάρτιος 4, 2005 #3 Μάρτιος 4, 2005 alienware ???? χμ ωραιο ακουγεται , τι είναι αυτο? καλό ? για δώσε κανα λινκ να δουμε ,,,, κάπου πρέπει να είχα δει ένα σε banner του gamespy .....
KTM Μάρτιος 4, 2005 #4 Μάρτιος 4, 2005 Δεν ειναι καινουργιο, τα εχω ξαναδει πανω απο χρονο.Το βαρος πεφτει στην εξωτερικη εμφανιση, κατα τα αλλα δεν ειναι τιποτα τρομερο.Δεν ειμαι σιγουρος αν τα δινουν σκετα η με συστημα μαζι, τσεκαρετε το.
SLN Μάρτιος 4, 2005 #6 Μάρτιος 4, 2005 Τα alienware ειναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!Βασικα ειναι πανακριβα και εχουνε μεσα οτι καλυτερο κυκλοφορει. Το SLI ειχε βγει πρωτα σε alienware pc και μετα βγηκανε μητρικες SLI. Δινει βαση σε οτιδηποτε μετραει για τον high end user. Εμφανιση, καλη μητρικη, καλες μνημες, καλο cpu, κλπ.Βασικα μην τα μπερδευετε με τα αλλα ετοιματζιδικα συστηματα τυπου dell κλπ. Δεν εχουν καμμια σχεση. Δεν ειναι για να πουλανε χιλιαδες κομματια αλλα λιγα και καλα. Το πληρωνεις ομως περισσοτερο απο το να το φτιαξεις μονος σου (λογικο μια που πρεπει να βγαλουνε κερδος)....
cakrit1442169096 Μάρτιος 4, 2005 #7 Μάρτιος 4, 2005 www.rainbow.grΕδώ πουλάνε κάτι όμορφα κουτιά..... Αν δεν κάνω λάθος είναι aplle
Braveheart1980 Μάρτιος 4, 2005 Author #8 Μάρτιος 4, 2005 www.rainbow.grΕδώ πουλάνε κάτι όμορφα κουτιά.....Οτι καταλαβαινει ο καθενας......
apostolt1442169065 Μάρτιος 4, 2005 #9 Μάρτιος 4, 2005 Οχι και φτηνα ρε συ Δημητρη.Πηγα και ειδα το Athlon64 συστημα και εχει πανω FX-55 με SLI.Και τιμη 3.000€ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Braveheart1980 Μάρτιος 4, 2005 Author #10 Μάρτιος 4, 2005 Φτου!!! Δεν πουλανε ξεχωριστα τα κουτια!http://help.alienware.co.uk/cgi-bin/alienware_uk.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_sid=lF2texzh&p_lva=&p_faqid=1457&p_created=1059409264&p_sp=cF9zcmNoPSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9ODUwJnBfcGFnZT0y&p_li=
Atari[Xp+] Μάρτιος 4, 2005 #11 Μάρτιος 4, 2005 αν εξαιρέσουμε το εσωτερικό του περιεχόμενο [fx sli κλπ] εξωτερικά δεν είναι και τπτ εντυπωσιακό [προσωπικη αποψη] αντίθετα σαν kidtower είναι . Αλήθεια για lianli έχεις σκεφτεί ποτέ ? [μιλάμε για desing ,διαχρονικότητα ποιότητα , όχι για αέρα κοπανιστό .]
Braveheart1980 Μάρτιος 4, 2005 Author #12 Μάρτιος 4, 2005 Το εχω σκεφτει ( http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=7443 ) αλλα μου φαινεται κομματακι ακριβο....Τι το ιδιαιτερο εχει και αρεσει σε ολους σας???Για πειτε μου εδω : http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?p=71255
outlaw Μάρτιος 4, 2005 #13 Μάρτιος 4, 2005 Αν δεν κάνω λάθος είναι aplle Άσε φίλε μου, ξέρω πολύ καλά τι πουλάνε εκεί....απλά βαρέθηκα τον κάθε πικραμένο να ξυπνά το πρωί και να ανοίγει ένα thread με ότι του κατέβει στο κεφάλι. Μασάει ρε η κατσίκα ταραμά? Εγώ περιμένω κάποιον απο τους ψηφίσαντες ΝΑΙ για mac να τον δω να τιμά την ψήφο του αλλά μάλλον και εκείνη ήταν άλλο ένα "οτι του κατέβει στο κεφάλι"....δουλειά δεν είχε να κάνει ο διάλος:046:.....
Braveheart1980 Μάρτιος 4, 2005 Author #14 Μάρτιος 4, 2005 Μαλλον εχεις μπερδεψει μερικα πραγματα outlaw. Η συζητηση που αναφερεσαι ρωτα ΑΝ θα αγοραζαμε mac σε τιμη pc. Ενας power mac με αξιοπρεπη καρτα γραφικων εχει 2.300 ευρω τελικη. Για αυτο και λιγοι το αγοραζουν. Ειναι θεμα τιμης. ΑΝ (λεω ΑΝ) ειχε 1.300 ευρα πιστευω οτι θα το προτιμουσε ο κοσμος(και σαφεστατα και εγω!). Ενθουσιαστηκα με τις καλυτερες ομολογουμενως επιδοσεις του PPC. Αλλα οταν πηρα χαρτι και μολυβι ( οχι ακριβως βεβαια χαρτι και μολυβι , keyboard και openoffice calc πηρα!) και εκανα σουμα εσοδων-εξοδων ειδα οτι δεν εφταναν. Αρα προτιμω να ριξω οσα εχω σε ενα πισι και να το κανω σουπερ , παρα να περιμενω μεχρι τα Χριστουγεννα πχ και να παρω mac. Δεν πιστευω να υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που να κανουν υπομονη αν θελουν να αγορασουν κατι! Πανε και το χτυπανε! Ετσι θα κανω και εγω. Ουτε θεμα κοντρας ειναι , ουτε τιποτα.Θεμα υπομονης και χρηματων ειναι. Και δεν εχω αρκετα και απο τα 2. Αρα προτιμοτερο ενα σουπερ πισι!ΥΓ Κατα καμμια εννοια δεν λεω οτι με χαλαει το πισι , απλα τα λεφτα για το αλμα σε mac ειναι παρα πολλα. 25 χρονια εξαλλου εχω δουλεψει μονο Commodore 64 (ω,ναι!) και πισια.
outlaw Μάρτιος 4, 2005 #15 Μάρτιος 4, 2005 Μαλλον εχεις μπερδεψει μερικα πραγματα outlaw. Η συζητηση που αναφερεσαι ρωτα ΑΝ θα αγοραζαμε mac σε τιμη pc. Ενας power mac με αξιοπρεπη καρτα γραφικων εχει 2.300 ευρω τελικη. Για αυτο και λιγοι το αγοραζουν. Ειναι θεμα τιμης. ΑΝ (λεω ΑΝ) ειχε 1.300 ευρα πιστευω οτι θα το προτιμουσε ο κοσμος(και σαφεστατα και εγω!). Ενθουσιαστηκα με τις καλυτερες ομολογουμενως επιδοσεις του PPC. Αλλα οταν πηρα χαρτι και μολυβι ( οχι ακριβως βεβαια χαρτι και μολυβι , keyboard και openoffice calc πηρα!) και εκανα σουμα εσοδων-εξοδων ειδα οτι δεν εφταναν. Αρα προτιμω να ριξω οσα εχω σε ενα πισι και να το κανω σουπερ , παρα να περιμενω μεχρι τα Χριστουγεννα πχ και να παρω mac. Δεν πιστευω να υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που να κανουν υπομονη αν θελουν να αγορασουν κατι! Πανε και το χτυπανε! Ετσι θα κανω και εγω. Ουτε θεμα κοντρας ειναι , ουτε τιποτα. Θεμα υπομονης και χρηματων ειναι. Και δεν εχω αρκετα και απο τα 2. Αρα προτιμοτερο ενα σουπερ πισι! ΥΓ Κατα καμμια εννοια δεν λεω οτι με χαλαει το πισι , απλα τα λεφτα για το αλμα σε mac ειναι παρα πολλα. 25 χρονια εξαλλου εχω δουλεψει μονο Commodore 64 (ω,ναι!) και πισια. Η ειλικρίνια υπεράνω όλων, αν και θα προτιμούσα αυτά τα λόγια στο poll μιας και τώρα έρχεσαι στα λόγια όσων ψηφίσαμε οχι. Καρα offtopic θα μου πέις, αλλά σε βλέπω για LianLi οπότε το thread αυτό είναι στη δύση του.
Braveheart1980 Μάρτιος 4, 2005 Author #16 Μάρτιος 4, 2005 Και εγω εκει με βλεπω , αλλα "ειναι πολλα τα λεφτα" !ΥΓ Εχουνε βγαλει και παραθυρο-ενυδρειο για το Lian Li με μολις 150 ευρα (!!!!)
Atari[Xp+] Μάρτιος 4, 2005 #17 Μάρτιος 4, 2005 Σε κοβω να παιρνεις κανα 2 [ενυδρεια σε sli ] :003: Φιλικά έτσι ? :012:
Braveheart1980 Μάρτιος 4, 2005 Author #18 Μάρτιος 4, 2005 θα επερνα αλλα εχω προβλημα με τους drivers!! Χα,χα,χα! Να'σαι καλα Atari[Xp+] !!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.