Jump to content

Πρώτο μου o/c..! Ερώτηση..

uNder_be@t

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Snake [Σήμερα, στις 17:57]

Ανέβασα το memory clock από 552 σε 602.Όλα είναι μια χαρά.Όμως.Κάθε 1 ώρα περίπου το πισί σβήνει αυτόματα.Μετά πατάω το κουμπί να ανοίξει πάλι αλλά για να ανοίξει πρέπει να βγάλω το καλώδιο τροφοδοσίας(από παντού-τροφοδοτικό μπρίζα)και να το ξαναβάλω.Μετά ανοίγει κανονικά.Το τροφοδοτικό εν το μεταξί είναι αρκετά ζεστό.Γύρο στους 70 βαθμούς από ότι καταλαβαίνω όταν το πιάνω.Έβαλα την κάρτα γραφικών σε default ρυθμίσεις και δεν σβήνει.Τι λέτε να φταίει?Το τροφοδοτικό ή ο επεξεργαστής ανεβαίνει και γιαυτό σβήνει.(Τροφοδοτικό έχω αυτό που είχε μέσα το κουτί από την αρχή.Το πισί το έχω πάρει πρίν 3 χρόνια.)

Μάλλον το τροφοδοτικό σου παρέδωσε.

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από uNder_be@t [09-01-2005 22:11]

OK το oc τελείωσε επιτυχώς και με πολύ καλά αποτελέσματα μπορώ να πω!! Το maximum που έφτασε ήταν 621/700. Τώρα το έχω σε 594/675 που πιστεύω είναι αρκετά καλά αλλά μπορεί να το κατεβάσω λίγο για να είμαι πιο ήσυχος. Αποτελέσματα:

AquaMark 3: 29630 --> 34814

3D Mark 03: 3418 --> 4272

3D Mark 05: 1501 --> 1827

Counter Strike Source: 55.32 --> 67.45

Τhanx!!!!!:T: :T:

Πάει και παραπάνω. Κοίτα την υπογραφή μου. Αλλά μακροπρόθεσμα δεν αξίζει τον κόπο.

Αρχική απάντηση από Snake [Χθες, στις 18:07]

Το 1. κατάλαβα τι σημαίνει.Για το 2. κανείς?

snake η fx5600 δεν πρεπει να περνει πολυ o/c γιατι ι δικια μου fx5700 απο

425πιρινα και 500μνημη πηγαν

494πιρινασ και 625 μνημη και ειναι ολα μια χαρα

απο θερμοκρασιες max 51 αλλα περιμενω ενα artic nv1 για fx5700

και λενε οτι θα ριξει 5 βαθμους:D

Τον πιρίνα δεν τον πείραξα αλλά μνήμη δείχνει να μπορεί να νέβει κι άλλο.

Τι τροφοδοτικό μου προτείνετε?

Ρε παιδιά τι γίνετε?Κάνω overclock και αντί να ανεβούν οι επιδώσεις πέφτουν.Με default settings στο 3dmark 2000(Δεν έχω νεότερο:p ) βγάζω 3600 score και με overclock 2500.

Αρχική απάντηση από Snake

Ρε παιδιά τι γίνετε?Κάνω overclock και αντί να ανεβούν οι επιδώσεις πέφτουν.Με default settings στο 3dmark 2000(Δεν έχω νεότερο:p ) βγάζω 3600 score και με overclock 2500.

Δεν ξέρω αλλά αν το καλοσκεφτείς μπορεί επειδή έχεις παλιά έκδοση

Δεν το πιστεύω.Δηλαδή άμα είναι παλιό κατεβαίνει και άμα είναι πιο καινούργιο ανεβαίνει?Σκάλα είναι?

Αρχική απάντηση από Snake

Δεν το πιστεύω.Δηλαδή άμα είναι παλιό κατεβαίνει και άμα είναι πιο καινούργιο ανεβαίνει?Σκάλα είναι?

Οχι ρε μπορεί να μην υποστηρίζει τις καινούριες κάρτες γραφικών

Η δικιά σου είναι σχετικά καινούρια. ’ρα μπορεί να μην υπάρχει συμβατότητα μεταξύ λογισμικού και υλικού:unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.