clochard1442169085 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 λοιπόν έπεσε στα χερια μου ένας υπλογιστης, ο οποίοςέχει μητρικη ecs p4s5a/dx+ψαχνω να βρω το "bios" και ανανεωμένους drivers για την μητρικηαλλά τίποτα!μηπως ξερει κανεις κανενα link;αν καποιος έχει τιποτα περι bios,μηπως μπορει να το στειλει;έπισης θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:πρωτα από ολα μιλάμε για p4 στα 1800 με την παραπάνω μητρικήnvidia geforce4 (sparcle), 256αρα μνημηεπίσηςad-ware, kasp,spybot,spywareblasterκαι με rivatuner οσο παειτελος ολα τα updates των win2000ΓΙΑΤΙ όμως κολαει με το παραμικρο;είτε οταν ειναι στο διαδικτυο(firefox)και κυριως σε παιχνιδια (π.χ. στο NHL2002 με τις λιγότερες απαιτησεις)το μονο που δεν έχει είναι ανανεωμένο bios και ανανεωμένο driver της μητρικης!(ξεχασα να πω πως το τροφοδοτικο ειναι 350 nonameκαι το σύστημα έχει πανω μόνο ένα dvd-rom) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Μάρτιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 λοιπόν έπεσε στα χερια μου ένας υπλογιστης, ο οποίοςέχει μητρικη ecs p4s5a/dx+ψαχνω να βρω το "bios" και ανανεωμένους drivers για την μητρικηαλλά τίποτα!http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=39&MenuID=22&LanID=0To psu ειναι μια χαρα πιστευω...Τσεκαρε τις μνημες για λαθη με το memtest...δε παει αλλου το μυαλλο μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clochard1442169085 Μάρτιος 4, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Cmos φχαριστω για την βοηθεια!αλλά τίποτα! πάλι κολλάειΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ;;;;;εχω φρικάρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Μάρτιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Μόνο με πουσαρισμένη κάρτα σου κολλάει; Μήπως φταίει τίποτε άλλο; Βάλε στο bios συντηριτικές ρυθμίσεις, και αύξησε το pci latency, στα sis βοηθάει αυτό πολλές φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clochard1442169085 Μάρτιος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Μόνο με πουσαρισμένη κάρτα σου κολλάει; Μήπως φταίει τίποτε άλλο; Βάλε στο bios συντηριτικές ρυθμίσεις, και αύξησε το pci latency, στα sis βοηθάει αυτό πολλές φορές.για το πρωτο ερωτημα: οχι μόνοοσον αφορα το bios εχω βάλει ΚΑΙ default ρυθμίσειςγια το pci latency μπορεις να γίνεις περισσότεροαναλυτικός;φχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Μάρτιος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 για το pci latency μπορεις να γίνεις περισσότεροαναλυτικός;φχαριστώ!Στο bios, πήγαινε στο menu "pci-pnp configuration" ή κάπως έτσι, και στην επιλογή "pci latency timer" βάλε μεγαλύτερη τιμή. Συνήθως 32 είναι default. Βάλε 64 ή και 128 ακόμα, δεν θα χάσεις σχεδόν τίποτα σε απόδοση. Είναι ρύθμιση που βοηθάει συνήθως σε θέματα αστάθειας στα Sis chipsets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.