Jump to content

Super Pi 32M with mod 1.4 ...& future

Recommended Posts

Όλο παιχνιδάκια είναι ο Στέλιος...άντε και εις ανώτερα περιμένουμε και το backup!

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
Παίζει να throttlαρε λόγω θερμοκρασίας ( καλοριφέρ ακριβώς δίπλα από το cpu :D )

Τελικά δεν κάνει Thermal Throttling, το Pi καθώς και τα υπόλοιπα προγράμματα/utils που τρέχουν σε αυτό το PC χρησιμοποιούν την μνήμη ( που αυτή την στιγμή είναι μόλις ένα stickάκι των 512MB ) [ το αδερφάκι του μας άφησε καιρούς... ] και σταματάει ( κάνει pause ) το process στην ουσία για κάμποσα seconds κάθε που και λίγο, γιατί χρησιμοποιεί τον δίσκο ( pagefile ) , etc :D

Έτσι εξηγείται ο χάλια χρόνος στο 32M πιο πάνω.

Ας είναι καλά το throttle-watch και τα αυτάκια μας ( δίσκοι που γουργουρίζουν κανείς ? :p )

• 3 weeks later...

Ας βαλω και εγω ενα στα 3600 με αρκετα tweaks .

Επεξεργαστης στα 400Χ9 . Με 4/5 διαιρετη οι μνημες στα 1000 με 4-3-2-1 . Επισης subtiming σε αρκετα χαμηλα επιπεδα (Δεν παει αλλο που λενε ! :p )

Χρωσταω ενα καλο στα 4300Mhz , καθως και σε υψηλοτερες συχνοτητες .

attachment.php?attachmentid=13283&stc=1&d=1162725337

post-447-1442174496,3868_thumb.png

Μπραβο Γιωργο . :)

Παιξε και με τα subtimings . Κατεβαζε τα κατω ενα-ενα και σημειωνε σε χαρτι . Αν κανει restart απο το ζορι , βαλε παλι τα καλυτερα που ειχες βρει απο πριν και προχωρα να κατεβασεις το επομενο .

Συνηθως τα subtimmings δεν τα βαζουμε κατω κατω και ειναι το καλυτερο ...υπαρχουν διαφοροι συνδιασμοι που πολλες φορες μπλεκονται 2 ή και 3 για το μαγιστο καλο αποτελεσμα....επειδη ομως ξερω οτι διαβαζεις πολυ και ψαχνεις...θα σε αφησω να το ψαξει μονος σου...:p

Συνηθως τα subtimmings δεν τα βαζουμε κατω κατω και ειναι το καλυτερο ...υπαρχουν διαφοροι συνδιασμοι που πολλες φορες μπλεκονται 2 ή και 3 για το μαγιστο καλο αποτελεσμα....επειδη ομως ξερω οτι διαβαζεις πολυ και ψαχνεις...θα σε αφησω να το ψαξει μονος σου...:p

Καιρο ειχα να το ακουσω αυτο ... Λες να εχεις δικιο ???:105:

τα subtimmings που εχω ειναι απο spd.μονο timings αλλαξα γιατι μου τα βαζει 5-4-4-12 στα 1000 mhz.αν λαβεις υποψιν πως ειμαι με ΧP,με 965 και χωρις πολυ και βασικο tweaking καλα ειναι αυτο που βγηκε.

32mne1.jpg

Πρωτα στα 4300Mhz με tweaks που χρωσταγα .

10 δευτερολεπτα κατω απο το προηγουμενο χωρις tweak .

attachment.php?attachmentid=13321&stc=1&d=1163024222

Τελος , ενα στα 4450Mhz προς το παρων . :)

attachment.php?attachmentid=13322&stc=1&d=1163024222

post-447-1442174499,1365_thumb.jpg

post-447-1442174499,1953_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.