Jump to content

Super Pi 1M with mod 1.4...& future

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply
Για να τρεξω σε ενα διπλοπυρινο(3800+) super pi ή prime πρεπει να κανω διπλα test?Αν ναι πως?

Το super pi πρεπει να το τρεξεις απο διαφορετικα directory αφου θες να το τρεξεις 2 φορες... Οσο για το prime θελει να δημιουργησεις συντομευσης αλλα στη μια αφου της κανεις δεξι κλικ ιδιοτητες θελει να προσθεσεις καπου το -a. Διαβασε το help πρεπει να το λεει γιατι δεν το θυμαμαι απ' εξω.

Οχι τιποτα δραματικο απλα για τη ιστορια ο Opteron μου στα 3.2GHz ομως ο imc δεν θελει να κανει παιχνιδι με το κρυο LOL και τα παντα οσο χαλαρα γινεται.............

untitled41hv.th.jpg

Tωρα με τις G.Skill μου ο Opteron παιζει μια χαρουλα με τους dividers sta 3.2 παλι αλλα με τις μνημες στα 290ΜΗz.Nεο προσωπικο rekor 25.828 καλα ειναι για τον κακομοιρακο τον 144........

untitled3198spirec5es.th.jpg

max async 8 και idle cycle limit 16 ???

Μπα χλωμο ειναι,οχι οτι το εχω δοκιμασει αλλα να κανουμε κατι και το αλλο ΣΚ......... :046:

Ναι τα δικα σου ειναι αρκετα ποιο χαλαρα ετσι το ras2cas στο 3 ειναι το θεμα.Το Max Async Latency το εχω στο 11 λογο του μεγαλου HTT.........

ένα στα 10*260 με απίστευτα για uccc timings (μακάρι να ήταν και overall σταθερά εκεί... αλλά πολλά ζητάω)

post-356-1442174285,8516_thumb.jpg

ένα στα 10*260 με απίστευτα για uccc timings (μακάρι να ήταν και overall σταθερά εκεί... αλλά πολλά ζητάω)

E με λιγακι tweaking ποτε δεν ξερεις ;)!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.